reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie
Dziewczynki dziękuje bardzo za mile słowa . Wiem wiem ,że cyc duzy ,ale jakoś tego nie widze .Ale fatycznie jest wielki.
Ida ja cały czas patrzę na sesje macierzyńskie .Ale płacić nie będę za profesjonalną . Wystarczą mi zdjęcia przez małża robione. I teraz co miesiąc będziemy robić ,żeby widzieć jak się brzusio zmienił :).
Doris 53 kg to ja ważyłam w liceum .A teraz jestem wielka jak nie wiem co ,chociaż każdy mówi ,ze ładnie wyglądam. Ale niezbyt pięknie sie czuję :( .
Pozdrawiam

reklama
Zdjęcia zajefajne ! Także skoro małza masz takiego zdolnego , to faktycznie niech zrobi Tobie taką sesję a'la profesional :-)
Chętnie zobaczę efekty !!!!

Takie śliczne brzuszki i ich właścicielki, a piszą o sobie takie rzeczy. Po będziemy się martwić co i jak zrzucić:) A do mnie mój już mówi piłeczka:)

ile tu nowych brzuszków, piękne choć każdy inny :-) miło sie te brzusie ogląda

sarisa - super sesja!! widać ze w ciąży tez można wyglądać seksowie :-)

sarisa- swietne zdjecia!
ja poniewaz nie mam tak zdolnego chlopa, chce zrobic sobie sesje u profesjonalisty. Jak bedziemy rezerwowac fotografa na wesele(a mam juz swoj typ), to bede chciala zamowic u niego zesje ciazowa i rodzinna po urodzeniu Maury - no i wynegocjowac fajna cene:)

Doris- oj widze ze my z waga zaczynalysmy podobna i wzorstem tez..ja 164 i wazylam teraz 52-53 kg bo mi zostalo jeszcze gdzies ze 2 kg po poprzedniej ciazy, a teraz to juz strach sie bac jak wchodze na wage :(

Nadeszła wiekopomna chwila, kiedy to zdecydowałam się na ujawnienie mojego bebzona...
Brzuchol.jpg
23tc+2dni

reklama
Malutka- ale masz sliczny malutki brzusio, ciekawe jaki duzy urosnie....

Madlein- to ty juz z duma mozesz chodzic i swiatu pokazywac jaki piekny brzusio masz!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry