reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniulek, ty się ciesz!!! moja psiapsióła wychodzi za mąż jakoś 26 września (nie jestem pewna czy ta data, ale o sobotę w okolicach tego chodzi:-p)!!! A że weselicho w Kostrzynie, skąd bliżej mi o prawie połowę do Słubic, to się śmieję, że zatańczę ze dwa razy i na słubicką porodówkę pojadę:-D:-D:-D pewie tylko w t-shirt męża będę sie wtedy mieścić, więc na porodówkę też akurat:cool2:
wiecie, że takim granicznym tygodniem, kiedy dzidziol moze się już w miarę bezpiecznie pchać na świat, jest 35tc:shocked2:czyli u mnie to pierwszy tydzień września!!!

reklama
ja idę na wesele w ostatni weekend sierpnia :)
tzn jestem zaproszona, bo czy idę to się okaże ;)
ale na razie tylko tak orientacyjnie oglądam sukienki, bo nie wiadomo jak pokaźny będzie wtedy mój brzuch ;)
ja krótkiej sukienki nie założę, bo w ogóle w takich nie chodzę ze względu na kompleks w kwestii moich nóg

Ja też wczoraj byłam na weselu. Miałam zwykłą bawełnianą niebieską kieckę z Orsaya odcinaną pod biustem. Nie chciałam kupować czegoś czego więcej nie założę.

Moriam- cudnie wygladasz!!!

Ogladam te wasze zjdeica i ogladam i czuje sie coraz gorzej, jak jakis balon, co w niczym nie wyglada buuuu, nornalnie masakra...nic tylko usiasc i wyc

wiecie, że takim granicznym tygodniem, kiedy dzidziol moze się już w miarę bezpiecznie pchać na świat, jest 35tc:shocked2:czyli u mnie to pierwszy tydzień września!!!

U nas jeśli dziecko pcha się na świat przed 37 tc uznawane jest jeszcze za wcześniaka i matce są jeszcze wtedy podawane sterydy na przyspieszenie rozwoju płuc dziecka i część tych dzieci jeszcze się grzeje, jednak jak my dotrwamy do 34 tc to będę już spokojna.

u mnie kiecki do kolan odpadają naturalnie grube baleroniaste łydy mam i jeszcze żylaki mi wyłażą w ciąży....znowu długiej sukni też na tym etapie chyba nie ubiorę bo bedzie tylko jeden wielki brzuch okryty namiotem i gdzieś zginę w tej sukni.... Wyjściowe spodenki na kant mam więc się zdecydowałam na jakowąś tunikę. Ida u mnie to będzie 36 tydzień jak to wesele, a nawet końcówka 36......

hehe, Aniulek, u mnie koniec 38tc:-D:-D:-Ddlatego się śmieję, że po dwóch tańcach pojadę na porodówkę:cool2: chociaż jak to ja, cały czas mam schizy, że mi się Leniutek pośpieszy na ten świat (nie wiem po co i niech Bóg broni!!!):baffled: dlatego pytałam o ten "bezpieczny tydzień" mojej ginki ostatnio...

Dziewczyny ja miałam jechać do Gdyni (z Bydgoszczy) na wesele mojego kochanego kuzyna, które się odbędzie 8 października :D Więc ja to już na pewno spasuję :P Bo tydzień przed porodem to średnio takie wycieczki się udają:P Nie wspominając o tańcach na weselichu. Także rodzice delegacją, a my młodzi będziemy w domu siedzieć, choć tak bardzo chciałam być na tym weselu.

reklama
Monimoni to fatycznie 8 pażdziernik to chyba wszystkich pobiłaś.
My mamy 4 pażdziernika i też się zastanawiam czy pójdę.Choć mój sobie nie wyobraża ,że mielibyśmy nie pójść.Pod koniec lipca mamy 2 wesela i chyba się wybierzemy na 1 ,ale na samą myśl nie chce mi się na nie iść .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry