Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Melisa, Marcia, Mami super wyglądacie! a Marcia Ty chyba poza brzuchem to nic nie przytyłaś. chciałam wkleić zdjęcie i co, pokazuje że za duże A ja oczywiście nie wiem co zrobić
Mami- już tuż tuż Melisa- pięknie! NAwet w dresiku jesteś sexi mamą:-) Marcia- ja też zwróciłam uwagę na włoski, zmieniałąś coś? Fajny masz ten brzuszek, taki już łądnie odstjący a wciąż zgrabniutki
To moze i ja się pokażę- brzuszek golutki i w opakowaniu;-)
Lajtway-ale cudo brzuszek, malutki,zgrabniutki,tylko pozazdrościć:-).Termin na suwaczku mamy identyczny, a brzuszki-całkiem różnej wielkości.Fajnie tak porównać.
Lajtway a brzuszka tylko Ci pozazdrościć.. pewnie mieścisz się we wszystkie swoje ubranka! suuper.. mi już brakuje moich ubrań i tego by wyglądać jak człowiek
Dzięki dziewczyny- to nie brzuszek mały ale cyc duży A tak poważnie to ja z tych małobrzusznych- tylko wieczorem mi wyskakuje większa piłeczka. Z córą też tak miałam i moja mama też. Więc chyba geny.
Swoje ciuchy? Nieeee, nie ma tak dobrze;-)11kg na plus więc nie ma jak
Ale Wasze brzuchatki to takie jak z reklamy- tylko kokardki zawiązać! Małe czy duże i tak są najwspanialsze na świecie