reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
Ale fajnie was zobaczyc dziewczynki rozkrecajcie sie :)))) zdjecia miodzio naprawde :) kurcze jak tu sie patrzy na was a potem czyta co tam piszecie na forum to ma sie już te wyobraznie jak byscie stały kolo mnie hahah :) nie nio super :)same usmiechniete buzki :)

KAsia Masiek:) fajne pieski :)a to mój :P piesio :) i wygrzebałam moje zdjęcie ślubne :)

Materia :) no no no zdjęcie jak z magazynu:P ja też takie chce:P haha
Paluniek :) też fajnie :)

Naprawde wszystkie macie takie przyjemne buzki :)laski jak nie wiem :)rozkrecajcie sie i wstawcie cos jeszcze :P dać palec to chce cała reke ,hehe no co ja poradze że tak lubie oglądać fotki :)

No no... Super zdjęcia !!!!!!!!!
MateRIA ja się zastanawiam, czy Ty przypadkiem jakąś modelką nie jesteś, bo rzeczywiście zdjęcie jak z magazynu :tak::-D

Paulinek, ka32sia i masiek super wyglądacie !!!!!!!!!!!

Lady pięknie wyglądałaś na ślubie !!!!!!!!!!!!!!
Ja też jeszcze kilka wstawię jak znajdę jakieś fajne.

Buźki !!!

Witam,

Tak macie rację, to pierwsze zdjęcie jest z sesji. Mam przyjaciółkę w jednej z gazet i czasami mnie męczy żebym jej pomogła w jakiejś tematyce (np. o modzie) i jej popozowała. Chociaż uważam, że się wogóle do tego nie nadaję....

Dwie nowe fotki są z Bukowiny Tatrzańskiej i Zakopanego. Uczyliśmy razem z mężem naszego synka jazdy na nartach. Pojął ten sport bardzo szybko, już na 3 dzień zjeżdżał slalomem z góry jak mu instruktor poustawiał słupki. W szku byłam, że tak szybko dzieci łapią.
Planowaliśmy wyjechać również w tym roku na narty (zresztą jak co roku) ale niestety będę musiała tylko popatrzeć jak oni się super bawią i zjeżdżają. Tak mi smutno.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry