reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

Aluniu mały poprostu super faktycznie jakie minki fajne najbardziej mi się podoba to ostatnie zdjęcie jest przesłodkie
to ja tez coś wklęję Iza obiecałam to wklejam ale załamałam się wczoraj jak ubrałam małą w tą sukienkę kupiłam ją chyba tydzień temu byłam pewna ze jakiś miesiąc napewno w niej pochodzi a ja wczoraj zakładam i ona jest taka na już nawet mogła by być większa a rozmiar z tej sukienusi to 6 miesięcy:szok: matko w co ja bedę to moje dziecko ubierać :no: zbankrutuję , ale ona już duża zresztą oceńcie sami wkleję tez zdjęcie z naszym Karolkiem tygodnioeym który waży ok 3600g

reklama
Anrus mi tez sie ono bardzo podoba tylko ten moj ryjek jeszcze do wymiany hahahah a maly super te miny robi tylko ze widze ze on cos nie fotogieniczny :0 Twoja mala fajna babecka :) jak ja lubie sukienki... a Ona juz taka duza ze sie nie mieesci w takie rzeczy szok:) ja juz pochowalam wszystkie ubranka na 56 teraz tylko 62 a i one sa juz na styk...

Alu to ja już używam tylko takich na 68 bo 62 to już dawno zapomiałam jak wyglądają hihi mała ma już 66cm ciekawa jestem ile wazy ale to dopiero 9 lipca bedzie wiadomo a co ty od tej bużki Twojej chcesz bardzo ładna

anrus ..........fajna ,,mala,, przy Karolku wyglada jak olbrzym ...rosnie jak na drozdzach... ale rozmiarami laszkow dziecka to bym sie nie sugerowala.....rozmiarowka rozmiarowce nie rowna

Ala tona cukru odemnie dla was:-D:-D:-D

Ala - i Sebcio fotogeniczny i mamie Sebcia też niczego nie brakuje ;-)
Anrus - to twoja niunia rośnie jak na drożdżach :-D naprawde pogratulować :tak: mój szkrabik ma 57 cm, wiec odrzuciliśmy narazie ubranka dla wczesniaków i numerek 56 :-p
A to fotka mojej panienki opalajającej się nad jeziorkiem, laska nie? ;-)

Iwonka ale jej sie fajnie przysnelo..jak patrze jak letnio ubrana i na slonku to sie zastanqaiwam czy ja mojego w te upaly nie kisilam bo moj obowiazkowo skarpeteczki i raczej an sloncu nie lezal...a to ze strachu.,,,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry