reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

no mnie nei ma bo to ja latam z aparatem i pstrykam ale cos poszukam albo kaze zrobic fote, a maz mlodziutki nie mlodziutki nie wiem co to dla was znaczy mlody , ma 30 lat wiec jeszcze niby mlody ale juz jednak nie "taki " mlodziutki ha ha :-D
a psiak to pekinczyk tybetanski, ma zupelnie odmienny charakter jak pekinczyk, bo nie jest zlosliwy i nie szczeka non stop i generalnie jest bardzo sympatyczny, rozumny i szybko sie uczy, ale rozumie zadziwiajaco... i robi najsmiejszniejsze miny na swiecie i je jabluszka, gruszki, brzoskwinie, lubi tez gotowana marchewke, salate, sliwki, spaghetti, ryby i duzo duzo innych niezwyklych jak dla psa rzeczy..a najbardziej lubi ....husteczki higieniczne i papier toaletowy... notorycznie kradnie... i zasmieca aly dom ....... lubi zuc i jesc -tutaj przylapany na przestepstwie, i te oczy teraz mowia "o o ... i co teraz bedzie.. pogoni mnie czy nie..."-bo on wie ze to zle co robi..ale to jego ulubiona rozrywka..
2drb6sx.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
netgirl

jak już pisałam dzidzia cudowna :-)
mąż też niezłe ciacho :-) piszesz że ma 30 lat no to powiem że nie wygląda :tak:faceci to mają fajnie zawsze wyglądają młodziej od nas :wściekła/y:

a co do twojego obrazu to boski :szok:zazdroszczę talentu :-)
a ten widoczek to z twoich okien :confused::-)
daj jakieś swoje foto :-)

NETGRIL rodzinka ciud miód i orzeszki:-):-):-)

a obraz pierwsza klasa super mojemu później pokażę to w jego stylu masz jeszcze jakieś pokaż:happy:

Kilka aktualnych fotek Marysi m.in. wersja plażowa;-);-);-):

Załączniki

• MARY 3 i 15 008.jpg
    MARY 3 i 15 008.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 47
  • MARY 3 i 15 026.jpg
    MARY 3 i 15 026.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 78
  • MARY 3 i 15 027.jpg
    MARY 3 i 15 027.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 53
  • MARY 3 i 13 022.jpg
    MARY 3 i 13 022.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 46
Zjadacz chrupek :-)

p1020200du9.jpg

Moje pierwsze okularki
ale jeszcze nie chce ich nosić
:-)

p1020222gg3.jpg

A tak się bawię karuzelą na siedząco :-)

p1020235pn8.jpg

Walka z misiem też mi się podoba :-)

p1020232be3.jpg

Ruda ale Natanek fajny chlopak:-)
A powiedz nie boisz sie mu dawac tak chrupek:szok:, podziwiam Cie, bo ja bym sie chyba zesr.....ze strachu ze mi sie zakrztusi:baffled:.....rzeknij jak Ty to robisz;-):-)

No co ty Renata jasne że zawsze jest mały straszek ale jakbym się tak miała bać to mój maluszek nic by nie jadł :-) Nie zostawiam go po prostu bez opieki jak je i daje mu często popijać jak je chrupki i też chrupy muszą być odpowiednie bo niektóre się nie rozpuszczają tak mocno :-D Natan od urodzenia tak często się krztusił że musiałam go pionować i potrząsać :szok: mi tak szybko mleko leciało że to było codziennością - potrafił się zapowietrzać na kilkanaście sekund - wtedy to był stres :-(aż chciałam zrezygnować z cyca :wściekła/y::-( a teraz już jest wszystko ok

reklama
:-D:-D:-D glupia ja;-)
no tak, teraz to sie nie ma co dziwic ze Natanek tak dobrze wyglada;-)
moj sie tez tak krztusil:szok:, to bylo straszne:-(......nawet teraz czasami mu sie zdarza, ale teraz to juz pikus;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry