reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
świetne fotki :-)
Milenka pięknie wyglądała w tej sukience do chrztu - jak mała księżniczka :tak:
niezła z niej gimnastyczka :tak:
fotki z tatusiam zawsze są jak dla mnie najfajniejsze (córeczka tatusia hihih:-))

to jeszcze jedno z tatusiem jak tak i pierwsze wesele Milenki

Renatko nie zaniedbuje tylko mi komputer padł a to trochę większy wydatek więc musiałm poczekać ale już jest wszystko na swoim miejscu więc powinnam częściej zaglądać

O jak sobie słodko chrapie :-) pocieszny maluszek :tak:
A Sebcio z natury ma taką piękną karnację czy tak go słonko kocha :confused:

Powiedzmy ze taki sie urodzil potem zbladl a potem nabral kolorku od slonca a potem zbladl znowu a potem w cieniu tak wyszlo ze opalnoy hahahahahahah

Lady, Sebcio to skórka z Ciebie:szok::szok:
No no no Nowlasnie !! ;]

Lady - z Sebcia coraz fajniejszy chlopczyk sie robi.. a jaki opalony :rofl2:
Powiedzmy ze taki sie urodzil potem zbladl a potem nabral kolorku od slonca a potem zbladl znowu a potem w cieniu tak wyszlo ze opalnoy hahahahahahah

no cala mamusia:-D;-):-D
moja kochana Renia ;]

wow jakie te wasze chlopaki duze!! lady u was chyba zimno ze az tak go do snu ubierasz :-D ale swietna ma bluze:-D

Wrocilam wieczorkiem ze spaceru a ze juz wieczory u nas we wrocku chlodne i mialam chate tak wywietrzona wiec polozylam go....... pozamykalam okna a jak sie nagrzalo i wus[al sie to rozebralam ... nie no nioce u nas sa cholernie zimne juz w dzien ekstra ale w cieniu i noce masakra...ale jest bynajmniej czym oddcyhac....

Już uporałam się z tym komputerm więc kilka fotek od nas wcześniejsze z chrztu i obecne gdzie Milenka straciła włosy

sliczna gwiazdeczka normalnie fajnie Cie widziec..!!!! dawno Cie nie bylo ;)

reklama
Lady nie wiem czemu narzekasz na fotki są bardzo dobre :-)

jak zobaczycie moje to dopiero jest kiszka
u mnie ksiądz walił z de... o fotki i dlatego mam prawie wszystkie zrobione na przybliżeniu i przez to straciły jakość :-(
jaki ładniutki miałaś kostium ogólnie masz ładną pamiątkę i super foteczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry