A
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzęki ale słodzisz zaraz w piórka obrosnę , ale miło coś takiego usłyszećAnrus jestem szczerze zachwycona Twoimi zdjęciami. Jestes bardzo ładną kobietą a Milenka jest prześliczna i miała fantastyczną sukienusię na chrzcie. Super.
.
, a za sukienką to troszkę pobiegałam , bo małam dość duże wymagnia ciezę sę zę się podoba nawet użyłam jej jeszcze raz na ślub Znajomych do ośioła ją tak wystroiłam niektórzy stwierdzili że niewiedzą, która ładniejsza czy panna młoda czy Milenka Marysia cudeńko śliczniusia a mama figura pierwsza klasa jak ty to zrobiłaś chyba w ciąży nic nie przytyłaśMoje Drogie
Ja tylko na chwilkę bo jeszcze się do końca nie spakowałam a o świcie wyjeżdżamy.
Nie wiem co się stało ale mnie przeglądarka „wyrzuca” i nie mogę Was poczytać. BBBBBBBBuuuUUUUUUUUU
Pooglądałam tylko fotki ;-);-);-)
Milenko, Alu superancko!!! Imprezki mam nadzieję że się wszystkim udały J u nas było całkiem OK choc fajnie że to już za nami.;-);-);-)
Mój kuzyn który robił zdjęcia beznadziejny na 500 sztuk może nadaje się 20-30. Porażka!
A to nasze fotki:
buziaki dla Marysi
:-)