reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
To i my cos wrzucimy z racji miesięcznicy.
pierwsza fura prowadzona przez tatę 201108271319.jpg
bańki 201108251282.jpg
mamo, mamo idę 201108251305.jpg
a taki mam wiatraczek 201108251269.jpg
korzystamy z ostatnich ciepłych dni 201108271324.jpg

tomas- śmieszna jest, a jaka żywiołowa w basenie.

Laski ostatnio mało co ćwiczę na sprzęcie, zimą codziennie ale jak lato jest to mam lenia. Arek się dobiera do niego, chyba lubi tą wysokość bo tam pierwszy raz stanął.

dziulka Leane jest przeurocza!
kroma fajny śmieszek!
baska brawo dla Kamilka!
elusia słodki ten diabełek!
elwirka fajny kalendarz!
nancy ale kierowca Ci rośnie! Śliczna córeczka!
nice fajny rozrabiak!
dawidowe mała elegantka z niej!
emiliab fajnych masz chłopaków! Ale z Ciebie laska!
tomas fajnuisia ta Twoja Zuzia!

Dziulka upsss niedopatrzenie sorki, skupiłam się na jej buźce i spineczce i różowym wdzianku :-) do pasa...
Tomas super Zuzinka stoi już :-) widzę że kąpiele w basenie na balkonie też lubi :-)

reklama
Do góry