reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria marcowych maluszków

niestety jeszcze się wcale nie zanosi na takie szybkie wyjście, dziś lekarz mówił że choć ładnie się leczy chcą go mieć jeszcze pod obserwacją no i dalej przyjmuje antybiotyk
no cóż czekamy cierpliwie ale najważniejsze dla mnie że on się lepiej czuje i naprawdę widać to po nim, trzymamy go już na rączkach, tulimy a dziś nawet cyca trochę ssał :happy:

reklama
O jeej !! To nic waznijeszego!! Wkoncu bedziecie razem, a skoro wspaniale reaguje na leczenie to wiadomo musza go przetrzymac i miec 100% pewnosci, ze jest juz ok :happy::happy: A skoro mozecie go juz popiescic i nawet pocycowac to cudownie, tylko czekac az bedziecie juz w domku :))

nie mogę się doczekać, tęsknię za nim po tym ssaniu cyca jeszcze bardziej :-) to jednak prawda że jest to bardzo emocjonalne przeżycie Mały sobie jadł i cały czas patrzył mi się prosto w oczy a jak wypuścił cyca to się śmiał ;)))

Renia - przecież on jest tak słodki,że go schrupać można!!!
super,że tak szybko się kuruje i próbujecie z piersią! Powodzenia i dddużżżo zdrówka!

Renia ale twój synuś jest słodki, normalnie śliczne dzieciątko aż napatrzeć się na niego nie mogę :)) cudaśny :)) dobre geny odziedziczył po rodzicach i będzie śliczniutki z niego chłopczyk :))

renia cudo- chlopiec malinowy :) dziewczyny maja racje bardzo ladny i jaki foremny , wyglada jakby mial co najmniej 2 miesiace - slicznosci :tak:

Jej ale słodziaki z dzieciaczków!

Kornelka Bozienki to taka pyzulka się robi!

Jagoda Trokatki śliczna kruszynka :tak:

Ivi Kinia takie ma poliki superrrrrrr :-D

Renia po zdjęciach widać jak pieknie synek do zdrówka dochodzi - a lepiej kilka dni dłużej w szpitalu niz stres w domku czy wszystko ok :tak: ale coś czuję, że na dniach wrócicie już z Danielem do domku :-)

reklama
Do góry