reklama
RobaczekII
Fanka BB :)
Xez ale laseczka z Ciebie ! Z takim brzuszkiem to na wybieg się nadajesz - oczywiście dla ciężarnych bo mieszkano już odstające 

DzikaBez
Xez- śliczny, mój właściwie wyglada identycznie tylko jeszcze ten guzik z przodu
Palindromea
Xez, super brzuszek. A do tego taka figura...
Dziewczyny, przy was dostane kompleksów...
Dziewczyny, przy was dostane kompleksów...
a ja mam kompleksy, ze wasze takie okraglutkie a u mnie cisza, jakbym sie grochówki najadła heha
Nika piękny odstający... ja mialam taki na połówce z Krzysiem, wogole każdy robi oczy, ze miałam brzuszek jak w 5 miesiacu a urodziłam takich chłopaków wielgachnych
Nika piękny odstający... ja mialam taki na połówce z Krzysiem, wogole każdy robi oczy, ze miałam brzuszek jak w 5 miesiacu a urodziłam takich chłopaków wielgachnych
reklama
teri114
piekne brzuszki dziewczyny ja mam duzy brzuch i przeraża mnie to troche czemu tak szybko mi rośnie
dziś w poczekalni przed wizyta zagadała do mnie dziewczyna brzuszek miała taki malutki ledwo widoczny pytała czy miałam robiłam juz sobie 4D ja mówie że nie bo to jeszcze za wcześnie a ona ze zdziwieniem i pyta to który tydzień ja mówię że 15 a ona w szoku wiadać ze była zdziwiona jak jej powiedziałam ze mam termin dopiero na czerwiec bo ona ma na kwiecień czyli jest 2 miechy do przodu a taki szczuplutki brzuszek a mój taki wysadzony
przytyłam już 6 kilo !!!! a po swietach to bedzie z 10 !!!! boję sie ze nie dam rady tego zrzucić po porodzie nie chce byc gruba zawsze byłam szczupła dlaczego tak szybko tyje ?????? nabawię się kompleksów oglądając wasze zgrabniutkie brzuszki