reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

dziewczyny ale wy umiecie poprawić humor i podnieść na duchu :tak:
Paulunia 34 to by mi teraz do połowy kolan weszło hah ;-)
przed ciąża 36/38 ale odkąd chciałam załozyć moje dzinsy i weszły do połowy łydek :wściekła/y: nawet nie wkładam i wogule nie chodze w dzinsach teraz wole nie wiedziec jaki bym musiała kupic rozmiar :sorry2: po domu getry a na wyjscia mam takich na gumce parę sztuk a na wiosnę leginsy i tunika :-p już przytyłam połowę tego co z pierwszym a jeszcze większa połowa przede mną mi najbardziej idzie w brzuch i biodra juz sa takie szerokie :szok: a będą jeszcze szersze :eek:

reklama
Chciałam wrzucić swoje zdjęcia ala mem jakiś problem z kompem, brat zajrzy w weekend to może się uda, a z jakiej stronki wrzucacie?
Co do wagi to prawda co pisze natis dziecko najważniejsze, lepiej przytyć więcej niż zamało, ktoś pisał kiedyś że nie chce przytyć więcej niż 6- czy 7 kg- moja szwagierka miała taką obsesje i dziecko miało po porodzie hipotrofie 40 tc- a dziecko niecałe 2500g
Prawda każdy tyje inaczej moja kuzynka żarła wszystko, przytyło 8 a dziecko 3300.
Co do spodni to ja też wchodzę w 34 chociaż wieczorem rozpinam guzik, mi wszystko idzie w brzuch, ale zaranie 0,5 kg. do przodu, za ok. 2 tygodnie zaczne przybierać po 0,5 kg na tydzień.
Jak dla mnie to najgorsze są obrzęki, pod koniec tamtej ciąy miałam na stopach,łydkach, dłoniach i twarzy czułam się jak balon, przytyłam jakieś 15 kg. ale przy moim wzroście 160 czułam się bardzo ciężka, chociaż brzuch miałam mały (chyba niecałe 96 w 9 mc.)

Pierwsza fotka 15t6d DSC00612.jpg
i druga dzisiaj 18tc

Załączniki

• DSC00643.jpg
    DSC00643.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 70
mamawikusi śliczny brzuszek też uważam że piłeczka mój taki trochę rozlany ;)

to mój brzusio z równo 16 tc z naszą choineczką w tle
:-) ja jestem już solidnie zaokrąglona hah :sorry:

Załączniki

• Boże Narodzenie 2012 005.jpg
    Boże Narodzenie 2012 005.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
robaczku jesteśmy praktycznie na tym samym etapie i powiem że też masz śliczny okazały brzuszek a tak jak mamawikusi myślałam że ja mam taki widoczny ale widzę że też '' na poziome '' ;-)

reklama
Robaczek, Teri, Mama Wikusi- piękne, super brzuszki!!! Ale Wam zazdroszczę:) U mnie na szczęście już też coś troszkę widać, ale za mało, żeby się chwalić na forum... Tylko na dole delikatnie mnie wybrzuszyło, czekam z utęsknieniem na brzuszek!:) A Wam gratuluję, wyglądacie pięknie!

Do góry