reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

10tydzien.jpg

Oto ja ;) A raczej moj brzusio w 14tc

reklama
Oto ja ;) A raczej moj brzusio w 14tc
Piękna figurka, a brzusio już powoli zaczyna być widoczny

AniaXX tak samo jak wyżej :) pupcia fju fju! Brzuś pod bluzeczką jeszcze można przegapić, a bez coś tam już widać :)

Jestesmy w powodbnym wieku ciązy, pokaże Wam mój dla porównania:

2012-12-18 13.20.12_male.jpg

Ostatnia edycja:
a ja mam kompleksy, ze wasze takie okraglutkie a u mnie cisza, jakbym sie grochówki najadła heha ;)

Nika piękny odstający... ja mialam taki na połówce z Krzysiem, wogole każdy robi oczy, ze miałam brzuszek jak w 5 miesiacu a urodziłam takich chłopaków wielgachnych ;)

Dziewczyny piękne brzucholki :-)

XEZ - ale z Ciebie laseczka. Ja przy Tobie to mogę iść już na porodówkę ;-)

NIKA - piękny brzuszek, okrąglutki :-). Ty też taka laseczka chudziutka :)

reklama
piekne brzuszki dziewczyny ja mam duzy brzuch i przeraża mnie to troche czemu tak szybko mi rośnie :szok: dziś w poczekalni przed wizyta zagadała do mnie dziewczyna brzuszek miała taki malutki ledwo widoczny pytała czy miałam robiłam juz sobie 4D ja mówie że nie bo to jeszcze za wcześnie a ona ze zdziwieniem i pyta to który tydzień ja mówię że 15 a ona w szoku wiadać ze była zdziwiona jak jej powiedziałam ze mam termin dopiero na czerwiec bo ona ma na kwiecień czyli jest 2 miechy do przodu a taki szczuplutki brzuszek a mój taki wysadzony :crazy: przytyłam już 6 kilo !!!! a po swietach to bedzie z 10 !!!! boję sie ze nie dam rady tego zrzucić po porodzie nie chce byc gruba zawsze byłam szczupła dlaczego tak szybko tyje ?????? nabawię się kompleksów oglądając wasze zgrabniutkie brzuszki :baffled:

Do góry