reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MISIA sliczny brzuszek.

KOPACZ brzuszek rosnie, a ja to musze Cie kopnac w D...,widze ze lubisz sobie wkrecac cos czego nie ma ,ze lubisz sie zamartwiac i wyszukiwac sobie tematu do zamartwiania sie,od poczatku tak mialas a widzisz ze z dzieckiem jest ok,Dzis juz naglownym pisalam jaki brzuch moja przyjaciolka miala,ona w 9 miesiacu wyglada jak ja w 5 miesiacu,brzuch to nie znaczy ze z dzieckiem jest cos nie tak.

Tak jak ktos napisal ze pozniej bedziecie narzekac ze brzuchy za ciezkie bo za duze,wiec cieszcie sie poki sa male :-)

reklama
Dziewczyny gratuluje pieknych brzuszkow i jakie duzze:) p.s mam taki sam;p dzis wstawie tylko zrrobie sobie aktualna fotke:)

Kopacz naprwde ladnie sobie wkrecasz;p brzuch ciazowy jak nic!!!!!!!!!!!!!!!:):)

minisia, piękny ciążowy brzuszek :tak:

kopacz, ​dziewczyny mają rację, wida c brzusio.

DSC_0656_1a.jpg
To mój Sylwestrowy brzuchol

Załączniki

• DSC_0656_1a.jpg
    DSC_0656_1a.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 132
ja chcialam wstawic zdjecie swojego ale niestety nie mam kabla od telefonu do komputera :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry