- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kopacz masz piękny ciążowy brzuszek który rośnie ze zdjęcia na zdjęcie. Chyba lubisz jal ci slodzimy coo?
)
Powinnas sie cieszyć bo nie masz tam tkanki tłuszczowej a sam piękny brzuszek.
Ja mam większy ale przez oponke a nie ciążę
Powinnas sie cieszyć bo nie masz tam tkanki tłuszczowej a sam piękny brzuszek.
Ja mam większy ale przez oponke a nie ciążę
kopacz
Mummy :)
No wlasnie od tej pory nie marhdze 
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
kopacz piękny brzuszek 
aNileve nie przesadzaj z tą oponką i brzuszkiem
To nie przez oponkę jest większy 
Ja też mam oponkę, ale widać gdzie brzuszek ciążowy a gdzie tkanka tłuszczowa- brzuch podzielił mi się na 2 części
aNileve nie przesadzaj z tą oponką i brzuszkiem
Ja też mam oponkę, ale widać gdzie brzuszek ciążowy a gdzie tkanka tłuszczowa- brzuch podzielił mi się na 2 części
Gosia i Bartek nie chciałam uogolniac ze wszystkie mamy tłuszczyk
) ja u siebie tez widzę gdzie co nieco za duzo a gdzie to ciąża ale nie mam tak napiętego jedrnego brzuszka jak kopacz która ewidentnie ma pięknie powiększony brzuch tylko ciazowo 
Gosia i Bartek
aNilewe ja nie mówię o ogólnianiu 
sergeevna
Pysiołkowa Mama
makota89
http://oi44.tinypic.com/pnozq.jpg 15 tydzień
pewnie 3/4 z tego to tłuszczyk, ale myślę, że coś tam już widać
pewnie 3/4 z tego to tłuszczyk, ale myślę, że coś tam już widać
No to pora na mnie
zdjęcie z dzisiaj, czyli zaczęliśmy 16ty tydzień. Brzuchol rośnie z dnia na dzień... Ech a miało być tak pięknie... Moja siostra w 5tym m-cu brała ślyb w sukni gorsetowej, ja za m-c to bym się chyba w żadną nie zmieściła. Ale waga znacząco się nie zmienia, czyli raczej nie tyję od jedzenia
Pozdrawiam Dziewczynki

Załączniki
reklama
szmaragd44
Zaangażowana w BB
a ja nie mam jak zrobić zdjęcia a poza tym jeszcze tydzień temu to nic nie było widać, ale jak wyszłam z tego szpitala i wróciłam do domu to sie okazało, że w nic się nie mieszczę i już coś urosło
choć dla postronnych to chyba dalej wygląda jakby mnie wzdęło.
Małgorzata - twój jest imponujący (choć dużo się napatrzyłam brzuchów w życiu), ładny szpiczasty, a ty drobna kobieta. Tylko pozazdrościć, przynajmniej w autobusach Ci ustępują
I mam pytanie większość was na zdjęciach ma mocno wygięty odcinek lędzwiowy kręgosłupa, czy was już tak wygina, czy tylko do zdjęcia, bo mi brzuch rośnie, a kręgosłup z bardzo delikatnym wcięcięm, więc wyglądam jakbym się rozrastała po całości
Małgorzata - twój jest imponujący (choć dużo się napatrzyłam brzuchów w życiu), ładny szpiczasty, a ty drobna kobieta. Tylko pozazdrościć, przynajmniej w autobusach Ci ustępują
I mam pytanie większość was na zdjęciach ma mocno wygięty odcinek lędzwiowy kręgosłupa, czy was już tak wygina, czy tylko do zdjęcia, bo mi brzuch rośnie, a kręgosłup z bardzo delikatnym wcięcięm, więc wyglądam jakbym się rozrastała po całości
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.