• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale zdj brzuchaczy ;) hehe.sliczne brzuszki.to po was bardziej widac niz po mnie.bo mnie tylko tak pod wieczor wzdyma ;) a w dzien jest cos ale jak ktos nie wie ze jestem w ciazy to nawet by sie nie domyslil chyba ;) dobra mialam nie marudzic o brzuchu hahaha ;)

s1p741.jpg

2e16jx5.jpg

Dziewczyny przepiękne brzuszki! Ja mam dość mały, ludzie się nie domyślają w pracy :confused: A Arusiem już miałam spory. No i oczywiście siostra mówi że mam brzuch jak ona na dziewczynkę ;-) Nie nastawiam sie :blink:

Dziewczyny, ile cm macie w obwodzie brzucha? Ja jestem w szoku bo jestem w 17 tc i mam juz 87 cm. W poprzedniej ciąży tyle miałam gdy byłam w 21 tc zatem teraz brzuszek duzo szybciej wyskoczył :)

reklama
Dziewczyny, ile cm macie w obwodzie brzucha? Ja jestem w szoku bo jestem w 17 tc i mam juz 87 cm. W poprzedniej ciąży tyle miałam gdy byłam w 21 tc zatem teraz brzuszek duzo szybciej wyskoczył :)

Pola ja w 13 tc. mam już 87, na wysokości pępka :szok: a wcale mi się taki duży jeszcze nie wydaje :baffled:

Dorotka - ty to szczuplaczek jesteś :tak: a brzuszek śliczny :-D

Jutro może mi się uda zrobić zdjęcie to wrzucę :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry