• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ale macie zgrabniutkie brzuszki,laseczki z WAS:)

hubson pewnie ze nasza waga nei idzie w parze z waga zdiecka;)

wczoraj mi polozna powioedziala ze mam duzy i rozciagniety brzuch,i ze duze dzieci mam jak na moja figure

Hej :)
Dawno mnie tu nie było :) Pamiętacie mnie i przecinka? :D
Przecinek okazał się Wojtusiem ( póki co :P ) i ma się dobrze.
Niestety rośniemy oboje ponad miarę - ja +25kg Wojtuś ma już ponad 3kg
Prawdopodobnie ciąża zakończy się cesarką- dowiemy się na 100% na ostatniej wizycie u ginka 12.06.

Wklejam zdjęcie mojego giga babola w 36 tygodniu :)
2014-06-01.jpg

Załączniki

• 2014-06-01.jpg
    2014-06-01.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 142
Wszystko w normie tylko my ponad normę :)
Trochę mi żal, że prawdopodobnie nie będzie mi dane urodzić dziecka naturalnie - ale lepiej nie ryzykować przyduszenia Malucha albo połamania mu obojczyków przy przeciskaniu się przez kanał będąc takim wielkoludem :)

Kasia, w sumie jesteś już 37tc, więc te 3kg to nic nadzwyczajnego... moja Ola urodziła się 3880 i długaśna, ja jestem niska, przytyłam wtedy ~15kg, w 37tc na usg wyszło mi, że waży już koło 3500, w 39tc miałam cc, ale nie ze względu na jej wielkość. trzeba liczyć się z tym, że część z nas urodzi w terminie dzieci koło 3kg, a część ponad 4kg i to też jest prawidłowo. tak samo jak dziecko mierzące 50cm, jak i 60

Do tego co napisała Małgorzatkar dodalabym jeszcze tylko to ze pomiary USG moga sie nieznacznie mylić w jedna lub w druga stronę.
U mnie na badaniu USG kilka dni orzed porodem wyszło ze Zuzia wazy juz ponad 3600g a urodziła sie z waga 3250g :)

reklama
koleżance z fitnessu w tamten wtorek córka z usg wyszła 2200, pan doktor mówił, że usg się myli i tak pewnie z 2800ma, a urodziła sie wczoraj 3050

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry