• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam nadzieje, że nie będzie tak intensywnie rósł do końca :-D mój wysoko i ciężko mi się oddycha, najgorzej jak siedzę..:sorry2:

lilla - fajnie piesek się przytula do brzuszka, ja mam podobnego, ale w większej wersji - boksera :-) póki co olewa brzuszek :-)

Ciekawe czy do dziecka tez tak bedzie sie przytulac. Przygotowujesz jakos swojego pieska na dziecko?
Pamiętam, ze mamy weterynarza w gronie lipcowek, moze cos doradzi jak przygotowac psa na nowego czlonka rodziny. Proszę :)

reklama
Seorise no urósł, urósł, ale i tak bardzo zgrabniutki ;-)
Lilla no mops jak zwykle mnie rozbroił.

W temacie psiaków, to na pewno trzeba przywieźć ze szpitala ciuszka dzieciaczkowego, co by psiak zapach poznał.
Ja ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że to od pieska zależy, jego wychowania i przywiązania. Jak siostra przyjechała ze swoją małą do nas, to moja psinka, którą miałam całkiem fajnie reagowała, dopóki ja nie wzięłam małej na ręce. Zazdrośnica... Jednak później jak młoda spała, mogłam spokojnie iść do toalety, bo miałam jak w banku, że jak się obudzi, to pies będzie w 3s u niej i zaraz u mnie ;-)

Bellina moja mopsica jest najukochańsza i najśmieszniejsza na świecie. Przede wszystkim to była miłość od pierwszego wejrzenia i mimo, że MÓJ kupił ją prawie rok przed naszym spotkaniem, to gdy przywiózł ja do mnie przestał być jej panem. Ona wybrała mnie i tak jest do teraz. Najbardziej lubię jak chrapie mi do brzucha. Oj mogłabym tak pisać bez końca, a to przecież nie forum o mopsach.

Brzuchy trzymać zwarte i gotowe kogo pora się zbliża. Dobranoc

Ladne brzuchy dziewczyny :) seorise, urosl i pewnie jeszcze urosnie przrz ten miesiac :)

Lilly, slicznie sie przytula :) ja mojego psa nie przygotowuje, on kocha wszystkich i zazdrosny jest tylko okoty. Nie boje sie jejgo reakcji, zazdrosci czy szalenstw. Na pewno bedzie chcial lizac malego po czym sie da :)

reklama
34 tydzien.jpg 33+5 tc

Załączniki

• 34 tydzien.jpg
    34 tydzien.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 109
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć