• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny... Tak w ogole to kiedy po porodzie naturalnym mozna zaczac cwiczyc? Pewnie nie bede miec narazie czasu ale pytam jakbym jakims cudem znalazla pare minut... A no i sily troche tez :p

Po naturalnym już po miesiącu można zacząć, po cc trzeba poczekać. Chociaż wg mojej fizjoterapeutki od fitnessu dla ciężarnych już po zdjęciu szwów lekko można. Na zajęcia z bobasami zaprosiła nas we wrześniu, co by to już młode po szczepieniach były

reklama
U mnie 10 dni po cc i zostało mi do zrzucenia 1,5 kg do wagi sprzed ciąży, a 4,5 do wagi którą bym chciała. No i flaczek zwisajacy z przodu. Poprzednio brzuch wolniej mi się wchlanial ale miałam ładniejsza skórę. Teraz jest taka pomarszczona i wokół pępka taka ciemna! Też wcześniej tak nie miałam.
Z chęcią przyłącze sie do klubu motywacyjnego w gubieniu kg , ,tyle że po cc muszę jeszcze odrobinę odoczekać tym bardziej że wczoraj mi szwy dopiero wyjeli.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry