reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

galeria październikowych mamuś

reklama
Mój brzuch tez wygląda jakbym sie niezle odjadla,a rano to taki jak Miny.Ale coś widze ze teraz mnie beardziej na boki rozlewa a w pierwszej ciązy to tylko w brzuch mi szło.

Piekne macie brzuszki:-)

Mamba nie mam w zamiarze wyciągać i po cichu liczę na to że do porodu ze mną będzie :-) zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Proszę proszę!Jakie ładniutkie brzuszki "okrągluszki":-)Ja to wyglądam bardziej jakbym się przejadła i miała"oponkę"także i kolczyka jeszcze nie wyjęłam i w ciuchach chodzę nadal tych samych,tylko mój biust już tak wypełnił miseczki,że aż nawet mi i mojemu Dziubkowi się to podoba:-D.W poprzedniej ciąży brzuch mi wywaliło na koniec 4 miesiąca,myślałam,że przy drugiej będzie znacznie szybciej i,że będzie większy ale to się jeszcze okaże;-)

Ale śliczne brzuszki, ale zaczynam się martwić bo u mnie prawie nic nie widać! Rano mam płaski jak deska, na wieczór jedynie tak się zaokrągli, no chyba, że dużo chodzę i zmęczę się w ciągu dnia to wtedy bardziej wyjdzie.

W pierwsze ciąży baaardzo długo nie miałam brzucha. Jeszcze w 4m-cu byłam płaska. Ogólnie do samego końca miałam bardzo mały brzuszek i nikt nie wierzył, że w ciąży jestem. A jak wróciłam po porodzie na uczelnię to parę osób pytało mnie jak się czuje dzidziuś bo to musiał być wcześniak bo brzucha w ogóle nie miałam.

no ja jeszcze nie mam się czym pochwalić...podejrzewam, że gdzieś za miesiąc może....

ale za to biuścik mam :happy2: właściwie to byl pierwszy objaw i powiększył mi się jakby od razu
zauważyłam kilka dni po owu, że mam biust...ale skąd nie wpadłam na to :-p myślałam, że może wreszcie coś mi się ruszyło i przytyłam
bo schudłam po ostatniej ciąży bardzo i kości same na mnie zostały

a z Lilą w ciąży, to brzuszek miałam dopiero na koniec, ale też niewielki, bo w obwodzie 90 cm
a biust mi urósł dopiero w 8 mc , a martwiłam się, że nie będę mogła karmić
może wrzucę fotkę z tego okresu

reklama
U mnie delikatnie widać brzuszek ,wieczorem nawet troszkę większy.W pierwszej ciąży wyskoczył też jakoś pod koniec I trymestru ,a później to już rósł i rósł i wyglądałam jak słonica

Do góry