• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Tak jak wyżej napisała Kalcha - brzuszki śliczne i te większe i te malutkie, uroczo Dziewczyny, uwielbiam ten wątek.
Iwona - zgrabniutki brzusio, w sam raz na ten czas,Podobnie Marta- obie jestescie takie szczupaczki drobne, super Wam z brzuszkami.
Luthiew- masz bardzo malusi, zgrabny brzuszek- jak 5 miesiac u mnie :-)
Pysia- a Ty cos zeszczuplalas jeszcze, tylko mały brzuszek wystaje- extra! :-)
Gaja- super lasko wyglądasz ! Córeczka śliczna :-)

reklama
Jak już lece ze zdjęciami to wklejam swój brzuszek z 33+2 tc oraz forme w jakiej postanowiliśmy spytać o bycie chrzestną :D
33cl.jpg

Uploaded with
dscf3596v.jpg
dscf3646c.jpg

Ostatnia edycja:
sliczne bzuszki maci dziewczynki :) jakie z was laski ja to total słoń buuuuuuuuuuuuuuuuu :( ale na powiedziałam sobie że na wiosne bedę zgrabna hahah tzn jak zgubie brzuch i te moje nieszczęsne boczki aj one najgorsze...no ale trzeba sie za siebie będzie wziąć co by mąż się nie wstydził za swoją żonkę i mame jego dziecka :)

małgoś co za odważna sesja :szok::-D:-D:-D no kobieto ociekasz seksem!!!!!!!!!! Pięknie a nóżki masz mega zgrabniutkie:tak: laska jak się patrzy:-p:-p:-p
luthiew ale masz malutki, zgrabniutki brzuszek:szok: a podobno ja mam mały w porównaniu z twoim mam kolosalny:-D
pysia piękny idealny ciążowy brzuchol, jak myślę o brzuszku to zawsze właśnie o takim :tak: idealny, podręcznikowy!!!!!!
gaja córka rewelka!!!!! A brzuszek pięknie ubrany!!!! Wyglądasz kwitnąco!!!!
korba super pomysł..bardzo oryginalny!!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry