• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

A to mój brzucholek w 33tyg 4dniu z synciem 2150gramowym ;) P1070613.jpg

reklama
Dziewczyny bosko wygladacie, naprawde ciaza to wyjatkowy czas, fajne te fotki.
korba, ale swietny pomysł z tym napisem na brzusiu? bomba!! a jaka byla reakcja przyszłej chrzestnej??

Ostatnia edycja:
Jak fajnie, że już można oglądać fotki.
Dziewczyny jesteście takie młode i zgrabne, że aż mi żal:-)
Piękne brzuszki........
Ja też się ujawnię z moim brzuszkiem

DSC01458.jpgDSC01546.jpgDSC01461.jpgDSC01686.jpg
pencil.png

Oliwka ja to w szoku jestem...taki zgrabniutki malutki brzuszek a tu juz koncowka ciazy:)

Magi sliczny ogromny brzusio i zero rozstepow..:)

Anitas a Ty ze niby stara jestes? kochana wygladasz slicznie:) i jaka masz slodka mala panne:)

Dokładnie Anitras o co Ci chodzi? Slicznie wyglądasz blondyneczko, a córcia słodziutka, to ten niby mały dziabełek? hahaha nie wyglada.
Olowka sliczny brzunio niunio ;)
Małgoś, no tak nnago brzuchol wielki, a w luźnych bluzkach jakos sie gubi..hiiii i kazdy mówi ze taki mały...bahaha Rozstepów nie mam rzeczywiscie ani jednego, ale z tego co słyszałam to jeszcze sie moga pojawic jak brzuch zacznie opadać....brrrrr

magi śliczny brzuszek

anitas a Ty to lepiej nie wymyślaj że niby my piękne i młode?? a Ty to niby co?? Bez takich proszę pięknie wyglądasz i brzuszek Ci pasuje :tak:

Korba - ladny brzunio... nie wiem, jak udalo Ci sie przytyc tylko 2,5 kilo :-) Brzusio pokazny juz przeciez..

Malgos - odwazna sesja hehe.. ale brzuszek zgrabniusi, skorka wypielegnowana :-)

Magi - super masz ksztalty, I like it :-)

Oliwka
- ja ciagle z niedowierzaniem patrze, gdzie Ci sie ta dzidzia chowa :-) Pewnie szybko wrocisz do formy po ciazy..

Anistas
- prawdziwa ciazoweczka, okragly brzusio do przytulania..

Dziewczyny, wszystkie wyglądacie po prostu ślicznie. Brzuszki rewelacja :) nasze maleństwa mają naprawdę odjazdowe domki hihi.
małgos tak trzymać, mamusie z brzuszkiem też mogą być sexi ;D
korba pomysł świetny!
oliwka przyglądałam się uważnie i serio nie mam pojęcia jak Twój maluszek się tam mieści. A myślałam, że nie mam dużego brzuszka hehe. Taki jak Ty teraz miałam w 6 miesiącu upst
magi wyjątkowo kształtny brzunio, super!

Pozdrowionka ślicznotki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry