• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
kurde jak juz dodalam to zdjecie to dopiero pomyslalam ze przesadzilam z golizna..dobrze ze moj tego nie widzi.

dziekuje kochane ale ja nie uwazam sie za seksowna mamuske..nawet zdjec nie ogladam z przed ciazy bo dola lapie..
dobrze ze moj E nie narzeka:) a pozniej jakos to bedzie.

Korba- slicznie Ci w ciązy, na buzi żadnych zmian, tylko mały brzusio zdradza, że mieszka tam Filipek. Pomysł a napisami- wspaniały, usmialam się, i wiesz nie odmówiłabym takiej prośbie :-)

Małgoś, wcale nie taki negliż, spokojnie, ja tez dawalam w bikini i Ok, za pare dni te odwazniejsze mozemy wykasowac, ale ciiii ;-)
Slicznie Małgoś, bardzo zgrabn z Ciebie dziewczyna, zwlaszcza teraz jak ciałak Ci troszkę przybyło.
I kto mówił, że kobiety w ciązy nie moga być sexy ? :-)

korba ALE Z CIEBIE ŁADNA MAMUŚKA A POMYSŁ MIAŁAŚ SUPER.

MAŁGOŚ kochana ale sexi foteczka ,brzuszek w pełnej okazałości .Bardzo zgrabna z ciebie kobitka.

GAJA u ciebie to brzuszek tylko wystaje a reszta to chudzinka ,muszę przyznać że jak na ten tydzień to masz mały brzuszek.
PYSIA ale masz fajną piłeczke ,pewnie nie żle daje ci popalić .Masz bardzo ładny kształt brzuszka.

A i ja wkleje swój początek 33 tygodnia.Robione przed sekundą.

6cdfeb51f006fd6cedb4df670080ec64,10,19,0.jpg

0a18d85de6920bc867e4e2d3330eebfc,10,19,0.jpg

Dziewczyny dziękuje bardzo każdej z osobna za tak piękne słowa :) Aż się zarumieniłam hehe. A Wasz brzucholki łoooooo takie piękne i różne :) Oliwka ,a Ty to maleństwo to nie wiem gdzie chowasz :)

Oliwka ty to o rozstępach chyba nawet nie słyszałaś....normalnie brzuch wczesnociążowy :-p powiedz czy twoje sąsiadki już zorientowały się,że jesteś w ciąży jeśli nie to lepiej im powiedz bo oskarżą cię, ze dziecko komuś porwałaś:-D

reklama
Co jedno zdjęcie to ładniejsze brzuszki. Oliwka gdzie ty to dzieciątko chowasz? U mnie na początku ciąży tak brzuch wyglądał a teraz czuję że już nic więcej się tam nie zmieści :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry