reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria sierpniówek

Ślicznie kochane wyglądacie. Martuskaa a ja mam tylko wrażenie czy jednak brzusio się też zmniejszył? Chudziutka jesteś bardzo, może stąd to wrażenie.
Jak Natkusia pisała, teraz wywala nas na dole, ponoć koło 18t będzie szło coraz bardziej do góry co 2 tyg :)
Ja już jutro :-D akurat dziś mnie wywaliło to chyba będzie się czym pochwalić :-D

reklama
Lilith - czekamy na fotki.
Tez mam wrazenie, ze brzucho mi się zmniejszyl,.... może dlatego, ze teraz częściej się wyprożniam i jelita są oproznione??? :-D

martuskaa, chudzinko Ty :-) brzuszek pięknie się prezentuje ;-)

LILITH, pokaż, pokaż :tak:

I ja pokaże się (jeśli będę umiała dodać fotki) ;-) Chyba się udało. Zdjęcia po kolei z 4 grudnia, 13 stycznia i ostatnie dzisiejsze (przepraszam za paskudne lustro, dopiero na fotkach widać jakie brudne). Widać że rośniemy?
04.12.2013 (2).jpg13.01.2014 (1).jpg12.02.2014.jpg

Załączniki

• 04.12.2013 (2).jpg
    04.12.2013 (2).jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 91
  • 13.01.2014 (1).jpg
    13.01.2014 (1).jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 91
  • 12.02.2014.jpg
    12.02.2014.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 93
Jeeeju jakie Wy chudzinki jesteście!! :-) katusha jestem tydzień za Tobą, a mój brzuszek wygląda o wiele bardziej "okazale" :-):-) martusska śliczny brzuszek :-)Nie wiem jak to jest, niektóre mają takie malutkie te brzucholki, a niektórym- tak jak mi- od razu wywala po całości:szok: :-)

kathuska - gdzie Ty masz ten brzuch???? ;-)
Natkusia - kochana, ja jem za czworo nawet. Na pocieszenie powiem Ci, że i tak lepiej wyglądam niż w ciazy z Wiktorią, z córą to taki brzuszek jak teraz miałam dopiero w 20 którymś tygodniu

martuska ty jesteś taka szczupła że wyglądasz jakbyś brzuch na siłe wypinała :-):-). Ćwiczyłaś kiedyś mięśnie przed ciąża?

Katushka śliczny brzuszek i widać że rośnie ciążowo :-)

z okazji prawie 13 tygodnia wrzucam swój dzisiejszy poranny:

12t.6d.jpg

Załączniki

• 12t.6d.jpg
    12t.6d.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Nikitka - tak, brzuch byl kiedyś moją małą fobią... musiałam mieć płaski brzuch, dlatego ćwiczyłam, ale nie miałam jakoś szczegolnie mieśni, po prostu nie moglo nic wystawac:-)

edit:
Nikitka
- nie widze Twojego zdjęcia:-(

Ostatnia edycja:
Do góry