Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczynki wszystkie brzuszki macie piękne !!!!!! :-)
Inomama super zdjecia z ta czapeczka wogóle figurę masz ekstra !!! :-)No i zdjęcie córci z usg piękne naprawde
kaha fajny pomysł z ta sesja tez chciałam ale jakoś chyba nie wypali nie mam kiedy i kasy jakoś ciagle mało ale jak tylko zrobisz wstaw kilka fotek piękna pamiątka !!!!!
Laseczki brzucholki wszystkie cudne! U mnie w pracy zaraz dziewczyny chciałyby pomacać żeby się zarazić
Inomama - córeczka słodka, trochę się wstydzi ale to w końcu kobitka, to ma to w naturze.
Salli - komoda fajna - taka wypasiona, a pokój nawet duży macie - ja myślę jak w naszej sypialni wszystko pomieścić, zwłaszcza że meble należą do mieszkania i nie mogę za bardzo się ich pozbyć.
Prosimy o link do tego programu od projektowania.
Cleo, linka do programu dawałam chyba na Styczniu Bo już Akuku prosiła
A pokój może nie jest jakiś gigantyczny, ale ma 16m2 więc coś się da już tu ustawić
widze ze urzadzanko idzie u was plena para
salli - no na 16m2 to juz idzie "poszalec"
Ja wlasnie kombinuje nad zmianami w pokoiku Kuby...bo potrzebuje jego lozeczko przygotowac dla |Emmy niedlugo...I juz sie tam jakas koncepcja rodzi w glowie jak tylko cos wymodze to sie pochewale Nie chce inwestowac az tak bardzo bo wynajmujemy dom a mebelki musza pasowac do malego pokoju wiec zostaje mi ikea Ale I tam cos ladnego dla niego upatrze
Salii: fajnie urządzony pokoik, a grzybki.. obśliniłam monitor w pracy
Kaha: mój wielkościowo brzuszek najbardziej do twojego podobny - póki co nie przeszkadza w pracy przy 8h siedzenia i też nie wiem gdzie te moje +7 kg weszło przy luźnych ciuchach to mi wpiątek szef powiedział, ze nie widać, ze w ciąży jestem ale widać, widać