Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie wiem czy już pisałam, ale usłyszałam ostatnio od mojej mamy, że po mnie nie widać, że jestem w ciąży tylko że gruba jestem... ech, kochana mama...]
agagsm daleko do mnie nie masz, a grzybki jeszcze są
Salli: chętnie chętnie tylko jak pójdę na L4, bo póki co to mój jedyny czas wolny to w pracy jak jestem - a ze z Bielan jeżdżę do pracy na Mokotów, a przedszkole mam po drodze na Woli, to w zasadzie 2h dziennie spędzam w autobusach Więc moja codzienność zaczyna się o 6 rano, a kończy jak padam o 22, a mój mąż do domu wraca tak przeciętnie między 20-21, więc wszyściutko jest na mojej głowie - zakupy, dziecko, obiad, sprzątanie
Na Woli powiadasz Wiesz, ja mieszkam przy Działdowskiej, koło szpitala na Płockiej. Ale to jak pójdziesz na L4 jak chcesz To się umówimy na kawkę, spacerek.
Dzisiaj postaram się męża poprosić zeby zrobił mi zdjęcie "całej siebie" Wtedy będzie widać że to tylko brzuch wystaję Sama sobie nie dam rady takiego zrobić...