Salli: żadna otulina, tylko śliczny brzuszek ciążowy!
Dona, monika: piękne brzucholki!
Marika: ślicznie wyglądasz - drobniutka jesteś a brzuchol tylko się pojawia - zazdroszczę - u mnie wszędzie kg wchodzą, byle nie w brzuch!
ogóle laski brzuszki piękne i duże - normalnie aż mi lepiej, bo ja tu sobie wymyślam, ze mam duży jak na 20tc. a chyba jeden z mniejszych mam ;Pno, ale ja się ukrywam i w pracy szef nie wie, że w ciąży jestem...wczoraj umowe podpisałam na czas nieokreślony to już spokojniejsza jestem
...
Miejskibandyta: kochana ja ważę na pewno sporo więcej od ciebie, bo mi 72kg stuknęło na wyświetlaczu wagi, choć ja wysoka bo mam 170cm, ale brzuch mam tylko troszkę większy od ciebie i ja mam na odwrót - myślę czy nie za duży

Co prawda pod wieczór mi wywala brzuch- ale jak wstaję rano, to tylko taka kulka dokładnie pod pępkiem i nic więcej. Chodze w bluzkach normalnych (nie dopasowanych, tylko luźniejszych) i rurkach i w pracy nikt nie wie i nie widzi ciąży - muszę sobie pstrykną i ci wstawię na pocieszenie ;P Aaa i rośnie dopiero max. od 2 tyg. - wcześniej był taki normalny, jak zawsze, bo ja płaska nie byłam i niejestem nawet bez ciąży, a mam w sumie już +4kg na plusie i mi wlazło wszystko w uda

no i to moja druga ciąża...
W pierwszej o tej prze to już brzuchata byłam, więc chyba nie ma znaczenia, która ciąża, ale jak dziecko się ułoży - moje tym razem dobrze się ułożyło i dało mi ciążę poukrywać trochę heheh