reklama

Marika30708
Fan(ka)
Deleware, uroczy tygrysek .
Ja mam jeszcze rybki i chomika dżungarskiego

Ja mam jeszcze rybki i chomika dżungarskiego
cleopatra1
Fanka BB :)
Tina - fajne te Twoje pieski. Pewnie mają charakterki, bo jak to piszą jest to charakter dużego psa zamknięty w małym ciele????
Delewarre - ja też miałam kiedyś takiego tygryska. On mieszkał w domu ale wychodził też na podwórko (u rodziców miał taką wygodę) i po 6 latach nam gdzieś zginął. Na zimę wyglądał super - taki misiu - ważył 6 kg.
No ja teraz mam spaniela i rybki - rasbory - takie malutkie, teściowa twierdzi, że są za małe i ona ich nie widzi Miała być kiedyś jeszcze świnka morska, ale ja nie za bardzo chciałam, bo od świnki jednak trochę czuć zapach w mieszkaniu.
 Miała być kiedyś jeszcze świnka morska, ale ja nie za bardzo chciałam, bo od świnki jednak trochę czuć zapach w mieszkaniu.

Delewarre - ja też miałam kiedyś takiego tygryska. On mieszkał w domu ale wychodził też na podwórko (u rodziców miał taką wygodę) i po 6 latach nam gdzieś zginął. Na zimę wyglądał super - taki misiu - ważył 6 kg.
No ja teraz mam spaniela i rybki - rasbory - takie malutkie, teściowa twierdzi, że są za małe i ona ich nie widzi
 Miała być kiedyś jeszcze świnka morska, ale ja nie za bardzo chciałam, bo od świnki jednak trochę czuć zapach w mieszkaniu.
 Miała być kiedyś jeszcze świnka morska, ale ja nie za bardzo chciałam, bo od świnki jednak trochę czuć zapach w mieszkaniu.Tina1201
Dziekuje dziewczynki )) Cleopatra tak jest, ale powiem Ci ze moja Chilli akurat mi sie wyjatkowa trafila
)) Cleopatra tak jest, ale powiem Ci ze moja Chilli akurat mi sie wyjatkowa trafila )) Wcielenie łagodnosci
)) Wcielenie łagodnosci ) caly czas by sie tylko przytulala, nie ma mowy o jaiejkolwiek agresji.... dodatkowo ma taki defekt ze nie potrafi szczekac , czasem piszczy jak gumowa kaczka i to tyle
) caly czas by sie tylko przytulala, nie ma mowy o jaiejkolwiek agresji.... dodatkowo ma taki defekt ze nie potrafi szczekac , czasem piszczy jak gumowa kaczka i to tyle ) mowie wam przeslodka jest i kochana
) mowie wam przeslodka jest i kochana Kot tez trafil mi sie z mega lagodnym charakterem
 Kot tez trafil mi sie z mega lagodnym charakterem )
)

grudnióweczka111
Marika30708
Fan(ka)
Grudnióweczka ale słitaśny ten kiciuś :-)

Załączniki
Marika30708
Fan(ka)
Monika słodki, moja siostra ma królika, wiem ile jest przy nim roboty 

reklama

grudnióweczka111
Monisiu-piękny królik głaskacz, pewno musiało być Ci ciężko go oddawać ale oczywiście rozumiem