reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Mój gryzaczek:-D

Załączniki

• DSCN4146.jpg
    DSCN4146.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN4142.jpg
    DSCN4142.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 46
I znów my:tak:Olinek chce Bunie dla siebie zarezerwowac:tak:Morka zgadzasz sie(zapytaj BUBU):-D:-D:-D:-DJak bedziecie miały dosyc naszych fot ,to dajcie znac:cool:
Zdjec dosyc jeszcze nie mamy. :-) Sylwia, gdzies Ty tego czerwonca wyrwala?! :szok: nie boisz sie, ze on Cie w nocy oskalpuje? :eek: :-D Aaa, jeszcze jedno. Ten brzuch to przypadkiem na zdjeciu odkryty, co? :-D

Mari_anna, pieknie Maksio wygladal!

ślicznie:-)
słodko gryziemy:-)
Wszystkie dzieciaczki super piękniusie Buziaki dla każdego od e-cioci

Właśnie dziewczyny coś w tym jest mój Antoś też jak widzi tv to nic dla niego nie istnieje(no chyba że cycuś):-D:-D:-D ale zastanawiam się czy takie małe dziecko może tak gapić się w telewizor co o tym myślicie?

A to moja dzidzia
słodziak ps.Alanek ma taką samą kamizeleczke:-D
Okruch calkiem niemaly;-)
jaka fajniuchna minka na tym pierwszym zdjeciu:-)
Ale mnie dawno na tym watku nie bylo, a tu same slicznosci!

Patrysia, czym Ty karmisz Alanka? :szok: Niezly ten odlot ;-)
cyc służy:-D
Cudowne dzieciaczki:tak::-) Tu seria myślę więc jestem,

czy mam napewno jeden język, czy na podłodze są karaluchy:-)
jest urocza:-)
Tymek - 3 miesiące :tak:
tak te oczy sa boskie:tak:
Ale piękne mamy dzieciaki, a jakie duże, jeszcze niedawno były takie malusie:szok: Pięknie wasze pociechy trzymają główkę na brzuszku leżąc, u mnie nadal ciągły ryk i foch:no:
mój też nerwusek jak na brzuszku ale czasem udaje się poleżeć chociaż chwilke:-p
I znów my:tak:Olinek chce Bunie dla siebie zarezerwowac:tak:Morka zgadzasz sie(zapytaj BUBU):-D:-D:-D:-DJak bedziecie miały dosyc naszych fot ,to dajcie znac:cool:
słodziak z Olisia:-)i takze niezły pulpeto:-)
widze ze jakis cating tutaj to i my sie wstawiamy:-)
Zobacz załącznik 235528

i na brzuszku tez juz nie placze
Zobacz załącznik 235525
słodziak:-)
Tak wyglądałem w niedzielę przed chrztem:
nono coż za kawaler:-)

A mnie sie wszystkie pannice podobaja i cieżko by było wybrać:rofl2:

Macy zony by chyba nie oskalpował co ?bo zaczne sie bac:-Do cóż ty mnie podejrzewasz z tym brzuchem ,ze celowo bym chciała tego flakona pokazywac:no::-Dpoprostu bluzka z przed ciaży (czytaj wstąpiła sie:-D:-D:-D:-D:-D)

dziewuszki nasze chłopaki beda niezłe laski wyrywac z taką urodą:-D

Dziękuję za miłe słowa.
Tak sie złożyło, że ciuchy pożyczyłam od koleżanki, buciki dostałam po siostrzeńcu (dużo wcześniej niż zaszłam w ciążę) ha, ha
Tylko bodziak z dł rękawem kupiłam.

A tu Maksiu z mamusią:

Dziękuję za miłe słowa.
Tak sie złożyło, że ciuchy pożyczyłam od koleżanki, buciki dostałam po siostrzeńcu (dużo wcześniej niż zaszłam w ciążę) ha, ha
Tylko bodziak z dł rękawem kupiłam.

A tu Maksiu z mamusią:
pięknie:tak:

Ja uwielbiam patrzec w lustro z Alankiem tak w serduszku ciepło jak synuś przytula się do mamusi i jeszcze wtedy tak słodko się śmieje:-)

reklama
Marianna no piękniutko wylądacie
Paulinna ależ się chłopak zdziwił:)
Sylwia Bunia mówi że chce mieć kilku chłopaków. No cóż nic nie poradzę:)

Do góry