reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Nika - Malutki super
Morka - Maksiu i Bunia też pasuje, stajemy w konkury:) A to zdjęcie Buni przy lusterku po prostu extra.
Czechow - akcja z sudocremem nie do podrobienia. Kochane są te nasze urwiski :)

reklama
Morka Antoś też chce powalczyć o serce Buni

Nawet prezent w rączce trzyma bo tyle konkurencji ma że musi czymś zaplusować,zresztą wiem że kobiety lubią prezenty;-):-)

Załączniki

• IMG_0890.jpg
    IMG_0890.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0895.jpg
    IMG_0895.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 20100408168.jpg
    20100408168.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 46
Morka - mój Synek będzie umiał gotować i postanowiłam nauczyć go, że żonie trzeba pomagać i będę podpowiadała, kiedy trzeba kwiaty kupić! Co ty na to?
Justys - Antoś śliczny

No to niezła bitwa się szykuje o rękę Buni, Miki krzyczy że on był pierwszy:-):-):-), starszy brat gotuje i sam sobie prasuje, to Miki też się nauczy.

reklama
Olinek sie zasmucił,ze bunia wybrała innego i powiedział ,ze bedzie uderzał w takim razie do nadineczkowej Poleńki:tak:Nadineczka co ty na to??????????????????

Morka już wczoraj zaspokoiłam swoją ciekawość:-)piękne imię:tak:

Do góry