reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

jeju bitwa o Bunię:D !!! jak tak patrzę na Jana i pomyślę że on niedługo (hehe) się wyprowadzi i ożeni to mi żal:D ja nie oddam! mój dzidziuś:D oj jednak mam zryty łeb: hehe ostatnio kupiłam sukienusię dla córy która jest w planach ale juź mi sie marzy:p

reklama
Sylwia ucz gotowania, sprzątania i pranie to porozmawiamy:-D

Polcia dzisiaj miała pierwszy raz sukienkę i powiem do dupci z kieckami podwija się to niewygodnie i Polcia powiedziała NIE rajstopkom:rofl2:

Bunia- a ty nie słuchaj co ci teściowe nażucają spujz na Nikodema.Od dawna przesypia całe nocki nie robi kup jak śpi sika tylko w papersioki i nie chrapie:-)to jest kandydat na męża:-DZachęcam:-):-) DSC00120.jpg

... Narazie myśli:-)
Nadineczka sukienki to porażka . Bunia ma tyle kiecek że hej na szczęście wszystkie małe,ale dzisiaj założyłam taką od cioci śliczną i faktycznie masakra:tak:

Nadineczka Olinek już umie gotować i prać ,teraz sie uczy prasowania ,a nastepne w kolejnosci jest odkurzanie -i co Polcia reflektuje?

Ja ci Sylwia nic mówić nie chcę ale to jest wyzysk. Daj chłopu poszaleć on ma dopiero co odciętą pępowinę:-D

Sylwia: dobrze dobrze ucz Olinka wszystkiego, to synowa będzie miala z niego pociechę potem i nie będzie szyszek potrzebowała:)

a sukienki fakt niewygodne to to, ale jak ślicznie maleńkie w nich wyglądają:) mam kilka wyjściowych, ale założyłyśmy doslownie kilka razy:)

Dorcia: ja tez jeszcze w ciązy nie byłam, a juz sukienki kupowałam dla wymarzonej córeczki i teraz mam jak znalazł:) także trzeba wyczekać i wszystko sie przyda!:)) no i wszystko po Miśce chował dla następnej córy, bo mi sie marzy jeszcze jedna córa!

Jola - padłam z wrażenia:D Gratulacje dla Twojego męża, musi mieć mocne kolana hehehhe:)))) pies rewelacyjny! a malutek - cudny!:))

a w ogóle takie laseczki mamy na styczniówkach.. fiu fiu :) ale niestety mój Tymek jest już zajęty.. ;)

reklama
Do góry