reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

dobrze że popatrzyłam w porę bo trochę mała ta stopa miśka i dobrze że nie wsadziła do buźki ale nie wiedziałam, że JUŻ trzeba myśleć o wandaliźmie naszych dzieci :)

reklama
Nadineczko,Olinek prosi o odpowiedz Poleczki-czy chce być jego dziewczyną?moze ta fotka ją przekona

Załączniki

• DSCF1042.jpg
    DSCF1042.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 77
  • DSCF1034.jpg
    DSCF1034.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 88
I jeszcze cos:-)najlepsza jest jazda na smoku:-D

Załączniki

• DSCF1201.jpg
    DSCF1201.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF1204.jpg
    DSCF1204.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF1221.jpg
    DSCF1221.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 67
  • DSCF1212.jpg
    DSCF1212.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 60
I jeszcze cos:-)najlepsza jest jazda na smoku:-D

Nadineczko,Olinek prosi o odpowiedz Poleczki-czy chce być jego dziewczyną?moze ta fotka ją przekona
no Poleńko szykuje ci się niezły kawaler:-)
Pan Chrzczony

My z C.

C. podróżnik

C. uwodziciel

C. odkrywca

Chwilowo to tyle, idziemy się kąpać!
słodziak:-)pięknie się uśmiecha:-)ps.hehe chce właśnie kupić teraz taki sam smoczek ten niebieski w gwiazdki;-)

Klara chłopaki cudo i ty też:)
Nadineczka nawet mój chłop mówi że Pola do Buni podobna:)
Olinek słodziutki ( tylko jak patrzę na bliznę to mi tak strasznie przykro że musiał cierpieć:(

Sylwia- faktycznie, z Olinka niezły "towar" :)
ale dokładnie, tak jak Morka pomyślałam, jak zobaczyłam bliznę, strasznie przykro mi się zrobiło raz jeszcze że musiał tyle cierpieć....no ale nosy do góry a nie na kwintę bo macie to już za sobą!!!!
Patrysia - chcecie smoka świecącego w ciemnościach? hi hi

reklama
Nadineczka tak patrzę na Poleńkę i nie obraź się, ale ona ma diabliki w oczach, chyba będzie z niej niezły ananas :p
Niby tak niewinnie patrzy a już chyba kombinuje co zmalować- tak to wygląda....
Jest boska!

Do góry