reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Kacha melduję że Dżon się zarumienił:D
Patrysia te foty z misiem ... aż się wzruszyłam:D
Pasibrzuch Asiowo jak ja wam tych spotkań zazdroszczę!
Nadineczka poryczałm sięze smiechu....czy to przewinienie grozi aresztem domowych::D
Sylwia no teraz to chyba żadna nie odmówi!
KlaraM diabełek wygnany więc teraz Cypi to prawdziwy Aniołeczek:D

refleksja: to najweselszy i najśmieszniejszy wątek na forum:D:D:D:D:D:D

reklama
Dzieki dziewczyny,az mi sie łezka w oku zakreciła:blink:Ja codziennie patrząc na blizne Olinka,przypominam sobie jego cierpienie:-(czekanie piec godzin pod salą operacyjna,pobyt w szpitalu:-(ale jednoczesnie ciesze sie ,ze jest moim malym siłaczem,który przeszedł to wszystko i jest zdrowym chłopcem:tak:w lipcu kontrol w łodzi ,mam nadzieje ,ze nie bedzie musial miec cewnikowania bo chyba sie załamie jak bedzie musiał to przechodzc:no:

Sylwia głowa do góry będzie ok:tak: (ja nawet nie wiedziałam, że coś było nie tak, bo widocznie byłam przykuta do łóżka już jak to się działo):-(

Klata ok i do tego ma swojego smoka pogadam z Poluchną:tak::-D

Klara ja to JUŻ wiem:rofl2:

Dorcia mój chłop to jej zrobił szlaban już do trzydziestki za to marudzenie po nocach hi hi

malwina słodziak prześliczny:tak:
patrysia rozczulający jest Alanek:tak:
paulinaa śliczny synuś:-)
nika i koń i rycerz pikni są
pasibrzuch i asiowo super małe psiapsiólki rosną, a jakby tak nasze wszystkie ułożyć razem, ale byłby miodzio:-D:-D:-D
nadineczka twoje czupiradełko jest prześliczne, ale widzę że psuj ci rośnie;-):-)
klara widzę że C. rządzi:-)
sylwia ja wiem, żem za stara ale zakochałam się rozbieranych zdjęciach Olivera, a blizna to dobre miejsce do całowania:tak:

Dzieki dziewczyny,az mi sie łezka w oku zakreciła:blink:Ja codziennie patrząc na blizne Olinka,przypominam sobie jego cierpienie:-(czekanie piec godzin pod salą operacyjna,pobyt w szpitalu:-(ale jednoczesnie ciesze sie ,ze jest moim malym siłaczem,który przeszedł to wszystko i jest zdrowym chłopcem:tak:w lipcu kontrol w łodzi ,mam nadzieje ,ze nie bedzie musial miec cewnikowania bo chyba sie załamie jak bedzie musiał to przechodzc:no:
kochana nie smutaj się to ranke to tylko całować a nie smucić się:tak:śliczny chłopczyk i zdrowy:tak:nie martw się jest i będzie wszystko dobrze:tak:
S
Patrysia - chcecie smoka świecącego w ciemnościach? hi hi
ja tylko takie używam bom ja znaleźć w nocy nie moge:-Dteraz ma ten od 0-3 miesięcy żółty w gwiazdki no i czas zmienić na większy i bardzo mi się podoba ten niebieski co C ma:tak:

Nas tu chyba sto lat nie było ;-)

IMG_8919.jpg IMG_9257.jpg

reklama
Black- młoda jest śliczna, fakt długo Cię nie było ale rozumiemy...

Emilcia- ale bajer, jak Adaś to robi że tak pięknie się podpiera...popieram, choć nie wiem o co chodzi z tym konkursem, ale zdjęcia są boskie:tak:

Do góry