reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dziewczyny znów miałam kilkustronicowe zaległości i znów oryginalna po obejrzeniu fotek nie będę- małe duże cuda, a Wy mamuśki, laski!!!!

ale powiem Wam, że ja świnia jestem bo nie mam czasu Was czytać, ale na galerię pooglądać dzieciaczki to ja MUSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

cudusia i nowe twarze się w końcu pokazały w końcu wiadomo z kim się nawija hi hi

reklama
Wczoraj weszłam aa sam początek galerii i tak oglądałam zdjęcia fasolek , a przed oczami miałam już wszystkie buźki dzieciaczków :-D Niesamowite:-)

Do góry