reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
no Ty widzisz bo twój brzuchol się lepiej znasz :-D:-D:-D ja taki lekki to zawsze mam, zwłaszcza jak się objem to wtedy wyglądam jak w 5 miesiącu :-D:-D:-D

Jadźka - hehe, ja to takiego brzuszka ladnego to przed ciążą nie mialam:-) Swój wkleję za miesiąc, żebym mogła już na ciążę zwalić:cool2:
Zamiast brzuszka wklejam zdjecia swojej Miśki z balu - była piratką. Na drugim zdjęciu my razem;-) bal3.jpgmy5.jpg

Martas - córa to chyba do ciebie podobna :tak:

ja wrzucę zdjęcie jak powstanie galeria na zamkniętej grupie

Nooo dziewczyny bez przesady, mówię, ja też mam swój brzuchol, dlatego fotka od boku, bo od przodu jest rozlany:-p ale już wiem czemu nie widzicie... bo jasna bluzka i jasne tło:-p Ale jak tak to chociaż do następnych będziecie mały porównanie, za 2tyg mi nie powiecie że nie rośnie:-D.

MARTAS patrząc na Ciebie (twarz) nie powiedziałabym że możesz miec duży brzusio... Córa za tobą idzie, podobna baaardzo

To, żeby Jadźka nie czuła się samotna i przestała nam wmawiać, że ma duży brzuch wklejam swoje focisze (6t7d/7t0d).
DSCN9736.jpg
Ciąża spożywcza, jak się patrzy (bo na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie) i aż w depresje popadłam, jak zobaczyłam, jak w rzeczywistości to wygląda. Musze przeanalizować swoją dietę ;-)

To Ja wkleje swój brzuszek i od razu mówię ze przed ciążą był wręcz wklesly wiec dla mnie różnica jest:rolleyes:

Załączniki

• IMAG0464.jpg
    IMAG0464.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Do góry