reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

To sprawia,ze jest tutaj wyjatkowa i dodaje uroku.Joasiek doczekasz sie na pewno:tak:.

reklama
Joasiek doczekasz się, już się nie powiększa, jeszcze trochę, a zacznie się wchłaniać :tak: A przeglądając zdjęcia Milenki zauważyłam, że kładziesz ją przy lustrze drzwi suwanych, fajny pomysł :tak: Zciągnę go od Ciebie :-)

Irtasia, jaki imponujący irokez :-D

A przeglądając zdjęcia Milenki zauważyłam, że kładziesz ją przy lustrze drzwi suwanych, fajny pomysł :tak: Zciągnę go od Ciebie :-)

Kasiad: polecam! Milenka była bardzo zainteresowana swoim odbiciem i sporo czasu minęło zanim jej się to nie znudziło :tak:

Ale sie znowu naoglądałam tych pięknych zdjęć
Sawa ale masz bobasa jak z rekamy!!!:tak:;-)
Irtasia niezłe włoski ma ta twoja Jenny:-D
Didula
twój Oluś jest śliczniutki, z Ciebie też bardzo ładna dziewczyna;-)
No Joasiek prosimy częsciej :tak:prawda ze Milenka ma piękne oczęta:tak:

Sliczne dzieciaki:-).
Didula,witam i Ciebie.Przylaczam sie do dziewczyn,ze jestes bardzo ladna:tak:.
Takich wloskow jak ma Milenka to chyba nie widzialam u dziecka w jej wieku nigdy :rofl2::tak:

Oliwieczka, JoaSIEK; iRTASIA; sAWA; Didula piekne Wasze dzieciaczki! juz to ktos mowil, ale to fakt kazde ma cos szczegolnego, kazde jest niesamowite i jedyna a zarazem wszystkie pieknieja z dnia na dzien!!!!:-):tak:

reklama
Do góry