reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Tak tak, sama, akurat :-D
Tak się dziś namęczyłam, co poskładałam, to Oli mi próbowała porozwalać, ciężko się robi porządki z takim małym dzieckiem :dry:
Tomek chciał ją wziąć do sklepu, żeby mi było łatwiej, ale na klatce schodowej tak się rozryczała, że ja nie idę, że musiał wrócić :baffled:

Jenni to nasza śmieszka!! Aniołeczek roześmiany!!
Oliwcia świetnie we fryzurce wygląda... Staś nie lubi, jak mu coś próbuję robić z włosami (obcinać, modelować itp.). Ostatnio bardzo grzecznie siedział jak pani mu malowała tygryska na twarzy... Bardzo wstydził się pani i to dlatego...

Jenni i Oli przeslicznie sa uczesanie. Pieknie wygladaja. No i Oli ladnie w domu pomaga. :tak::tak::tak:
A Stas to fantastyczny tygrys. Slodko wyglada i chyba jest zadowolony,co?

reklama
JENNI ma super usmiech
OLI slodko wyglada we fryzurce
a STAS pomalowany
lo jejku Lusia ani nie dalaby sie tak uczesac a tym bardziej pomalowac....szkoda:sorry2::zawstydzona/y:

Do góry