reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Dziekujemy:-).Sesja dzisiejsza :tak:z lizania precikow liczy sobie sporo zdjec,a kazde jest smieszne:rofl2:

reklama
Gosia ale ta Twoja Emilka się super bawi widząc się w lusterku:tak: Musze też tak spróbować;-) Zawsze jak trzymam Victora na rękach i przeglądamy się razem w lusterku to zdziwiony patrzy na moje odbicie i pewnie myśli "kogo ta moja mama trzyma":-p:-D

O rety, ile nowych zdjęć!
Wszystkie dzieciaczki śliczne :tak:
Dawno nie widziałam Kondzia, wygląda dosłownie jak aniołek :-)

reklama
Widzę, że Mały też jest komputerowcem. Majka mi za każdym razem przestawiała ustawienia kawiatury. Nie miałam pojęcia jak to naprawić. wreszcie się wkurzyłam i podobnie jak ona uderzyłam lekko kilka razy otwartą dłonią w klawisze. I POMOGŁO!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry