reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Kasiad, nie będzie tak źle z tym schylaniem się po Oliwkę, nawet nie zauważysz, kiedy przyjdzie czas a wyjmiecie szczebelki, żeby mała mogła sama z łóżeczka wychodzić
Jak byliśmy na Mazurach nasza Wiktoria spała w kojcu Chicco(zakupiliśmy przed wyjazdem) i w nim materac jest na samym dole i jakoś nie odczułam strasznie tego schylania się, a o ile sobie przypominam moja córcia budzi się w nocy znacznie częściej od twojej;-)

Jak byliśmy na Mazurach nasza Wiktoria spała w kojcu Chicco(zakupiliśmy przed wyjazdem) i w nim materac jest na samym dole i jakoś nie odczułam strasznie tego schylania się, a o ile sobie przypominam moja córcia budzi się w nocy znacznie częściej od twojej;-)

Ma, ale rzeczywiście jest bardzo mało tych chwil. Wystarczy na nią spojrzeć i odrazu się uśmiecha. A jak się zbliżamy z aparatem to tym bardziej pycho jej się samo śmiejeOliwka ma śliczne zdjęcia:-), czy Oli wogóle ma czasami chwilke kiedy się nie śmieje
![]()

Ma, ale rzeczywiście jest bardzo mało tych chwil. Wystarczy na nią spojrzeć i odrazu się uśmiecha. A jak się zbliżamy z aparatem to tym bardziej pycho jej się samo śmieje![]()
a u nas na odwrót

A tak zagryza wargę ;-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Milena tak jak Lena - jak tylko widzi aparat to od razu poważnieje
A tak poza tym, to ostatnio bardzo radosne z niej dziecko, juz nawet nie trzeba się do niej usmiechać żeby odwzajemniła, to ona pierwsza się uśmiecha do mnie, do tatusia i babci jak nas widzi
Czasem obcych ludzi tym swoim usmiechem zaczepia 

A tak poza tym, to ostatnio bardzo radosne z niej dziecko, juz nawet nie trzeba się do niej usmiechać żeby odwzajemniła, to ona pierwsza się uśmiecha do mnie, do tatusia i babci jak nas widzi

reklama
agusia9915
Matka wariatka