• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

gdzie kupować taniej leki?

reklama
Cieszy mnie fakt,że coraz więcej osób przekonuje się do tego typu zakupów,bo naprawdę jest to niezwykle opłacalne,szczególnie jeżeli zamawiamy więcej rzeczy a za przesyłkę zapłacimy raz,więc myślę ze warto.

Korzystam z aptek internetowych , jest to dla mnie wygoda i oszczędność czasu, poza tym można w nich również zamówić leki na receptę , to jest korzystne a na pewno wychodzi taniej niż w aptekach stacjonarnych .Czasami zamawiam przez internet z jeśli jest to możliwe z odbiorem własnym :-)

Z tego co wiem to niemal większość aptek oferuje też odbiór osobisty w umówionym punkcie,trzeba tylko o to dokładnie dopytać. teraz zresztą z okazji nadchodzących świąt można liczyć na szereg ciekawych promocji i rabatów właśnie ze strony aptek internetowych.

Korzystam z aptek internetowych , jest to dla mnie wygoda i oszczędność czasu, poza tym można w nich również zamówić leki na receptę , to jest korzystne a na pewno wychodzi taniej niż w aptekach stacjonarnych .Czasami zamawiam przez internet z jeśli jest to możliwe z odbiorem własnym :-)

Odbiór własny to jest to! Jesli chodzi o wspomniane przeze mnie wcześniej tanie-leczenie, to można odebrać zamówienie w aptece stacjonarnej w Łodzi na ul. Wujaka lub Piotrkowskiej. Czasem korzystam z tej opcji.
Kurczę, tak to już jest że kobieta im starsza, tym częściej musi korzystać z apteki. Tym bardziej trzeba obczajać która najtańsza, najwygodniejsza etc., jak się tak często korzysta :)

Ziko jest fajna, a dodatkowo apteka gemini- internetowa. Niektóre rzeczy mają na prawdę dużo taniej. Tylko fajnie jest w kilka osób się zebrać, bo powyżej 200 zł przesyłka za darmo ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry