reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Giełda Kwietniówek...

niusiaagusia

mamuśiowata...
Miasto
woj.podlaskie
Niechcący wpadłam na gielde do innych mamusiowatych i tak pomyslalam ze to swietny pomysl zebysmy i my taki temacik mialy...mysle ze jest sporo mam ktore maja sporo zbednych rzeczy ja np.mialam wczesniej dziewczynke i sporo po niej odlozylam i jak sie okazuje teraz bedzie chlopak i z checia sprzedam ubranka bo są bardzo sliczne i w dobrym stanie...tylko aparat musze porzyczyc zeby je popstrykac wszystkie,moze w zdjeciach malej popatrze to wrzuce troszke...ale proponuje dziewczyny abysmy korzystaly i wrzucaly to co mamy do oddania czy sprzedania,badz zamiany...

reklama
niusiaagusia-fajnie,że to podpatrzyłaś.Faktycznie,taka giełda to dobry pomysł-zwłaszcza dla tych,które mają problemy finansowe...Na pewno znajdą się jakieś rzeczy!Pozdrawiam!

Witam wszystkie z samego rana,a taki fajny dzien mial byc,a tu klapa...rano zemdlalam i ledwo chodze...potem cos tam wrzuce bo mam do sprzedania i takie nakladki na piersi Aventa i ubranka ale wole wiecej wkleic to zawsze przesylka jedna jak ktos by cos sobie upatrzyl...choc ja raczej wole kupic nowe rzeczy ale tez jest kilka ktore planuje odkupic np:muszle laktacyjne a jakos z alegro sie boje...

Milo ze pomysl sie spodobal,naprawde mysle ze warto,czasem mamy sporo zbednych rzeczy a komus w tym czasie sa potrzebne...

Buziaczki

Jestem za...ja co prawda nie mam nic do zaoferowania, moja córka jest za duża i wszystko wydane, ale ja chętnie kupię ubranka dla synka, na razie wiek od 0-6 m-ca.

ja też jestem za narazie jestem w ciazy nie mam nic na sprzedaz ale będe miała pewnie za 6 mc ;)
szukam wózka narazie

Jestem za...ja co prawda nie mam nic do zaoferowania, moja córka jest za duża i wszystko wydane, ale ja chętnie kupię ubranka dla synka, na razie wiek od 0-6 m-ca.

Wiesz ja mam dwóch chłopaków, a teraz będzie córa, muszę przeglądnąć szafę i co typowo dla chłopczyka to mogę porobić zdjęcia i Ci wysłać. Ale że wiele rzeczy jest uniwersalnych to wiele nie obiecuję, zobaczymy co się znajdzie:)

No to ja wklejam zdjęcia mojego wózka na sprzedaż!!! Jest to wózek Baby Design Atlantic z roku 2007. W skład zestawu wchodzą: stelaż, gondola, spacerówka, parasolka, ciepły śpiworek do spacerówki, folia p. deszczowa, torba. Cena do uzgodnienia ;-)
NIEAKTUALNE!

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 181
  • 6.jpg
    6.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 168
  • 32.jpg
    32.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 180
  • 14.jpg