Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szczebiotka, zapraszam! Kasiuleczka, widze ze bawisz sie tez sutaszem - podziwiam szczerze, pieknie Ci to wychodzi! To fantastyczna technika, nie probowalam, ale podobaja mi sie efekty.
Klaczek oj tak bawie sie tez sutaszem wiecej fotek i prac mam na blogu, teraz znowu na cos zachorowalam i sie wlasnie ucze sznurow koralikowych robionych na szydelku:-)
witam
zima za oknem wiec sie oglaszam. mam do sprzedania sanki z oparciem. moj link z ebaya METAL and WOOD SLEDE with BACKREST | eBay
zainteresowanych prosze o kontakt
ciuszki,praktycznie cała wyprawka jakiej potrzebuje CHŁOPCZYK,na zdjęciu tylko część z nich.
Ponad 250 sztuk wszystkiego co potrzeba dla dziecka.
Wszystko w stanie b.dobrym.Dla chłopca od 0-12miesięcy.
Cena na zdjęciach też w euro,nie aktualna.Chciałaby sprzedaż wszystko na raz,a nie rozdrabniać się na pojedyncze ciuszki Huge Boys Bundle 0 6months For Sale in Portlaoise, Laois. Buy Clothing, Blankets & Covers
za 2 tygodnie będe miała na sprzedaż Forda Focusa 2001
Hej , mam do sprzedania trojkolowy rowerek , gra melodyjki I ma swiecace lampki, £10, hustawka 6 m-15kg, £10 , Zdjecia moge wyslalac Na maila, mieszkam w zachodnim londynie
witam, jestem z irlandii płn. poszukuje odkupic za niewielka cene chodzik lub krzesełko do karmienia dla dziewczynki. jak cos to prosze pisac na priv. A moze orientuje sie ktos czy na ebayu wysyłają tez do irlandii płn.?