Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam! Tu siostra catelin- Kasi. Kasia jest od środy w szpitalu z powodu zbyt wysokiego ciśnienia. Wszystkie badania wyszły dobrze, nie ma zatrucia, dzidzia zdrowa, ale zostawią je już do porodu w szpitalu.
Napisałam do claudia4you co u niej i że mam nadzieję, że wszystko dobrze a ta pinda mi odpisała takiego oto newsa!!! :
"Urodził się Michaś o 10:25 naturalnie, potem podam ile ma bo jeszcze mi nikt nie mówił i nie mam go przy sobie"
I ja się dopiszę też jak można nie pisałam zwami ale wam wiernie kibicuję .Dnia 07.01.2011 o 9.01 urodziłam przez cc synusia Alexa,waga 3500,54cm jest prześliczny.Pozdrawiam
Sms od IWI
godz 14:01
Franek już na świecie ur.o godz.17.05 09.01.2011 waga 2750,52cm.10 pkt.Przez cc zaczęło się naturalnie,ale małemu spadło tętno przez skurcze okazało się że był owinięty pępowiną.Iwi.