reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej my tez juz w domku
Ale zaraz w kimke bo nad ranem jedziemy z tatusiem do Kalisza:tak:
Ja kupiłam w tesco takie skarpetki i z Nati wczoraj przed snem powiesiłyśmy rano jak zobaczyła ze tam jest cos dla niej kazała znow powiesci to znow cos bedzie jak wstanie:-D;-)
Pewnie dlatego juz spi:tak:
dobrej nocy kobietki:-)

reklama
Jestem i ja :) do terminu zostało 12 dni :) od jutra 11... rozwarcie na 1,5 cm, szyjka mocno skrócona i dzidzia waży 3300 ;)) wszystko łądnie pieknie ale gdzie te skurcze :p ... gdzie wody :) ehs ... a myślałam, że prezent na Mikołaja nam córcia zrobi a tu nic ... czekamy :) przepraszam, że nie pisze ale na prawde nie mam czasu ... staram się czytać co tutaj nabazgrałyście, ale jak już skońccze to sama nie wiem co odpisać :) pozdrawiam i trzymajcie kciuki za szybki poród !!!

madziarena witaj kochana:) my tez czekamy z niecierpliowascia na dzidziulka :)
ania- zdjecie wstawie potem mam w domku na aparacie;]
u nas tez mloda zachwycona z Mikołaja i teeraz chodzi i zaglada czyten Mikołaj jeszcze przyjdzie

Dzien doberek u mnie znow komp nie chcial odpalic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
umylam juz sobie okno w pokoju hehe :-D:-D...
hania w przedszkolu szymek oglada tv pozniej wyskoczymy do miasta do sklepu za 5 zl popatrzec moze cos kupie...

larvunia jak u was z mieszkaniem jest ktos chetny??

madziarena trzymam kciuki :-):-)

a bylam w piatek w tej hurtowni z zabawkami ile tam tego jest...
nie moglam sie zdecydowac co ktoremu kupic;p;p
mlodej kupilam wypasiona lalke co rusza buzia gada placze.. i jak spi to jej sie rusza brzuch za cale 49 :D
dla bratanka zestaw narzedzi z pila motorowa za 24 zl:p
a na Mikołajki po mini kolejkach (podrobka Tomka) za 8,90:p
no i cos dla Rafalka:p ale to zobaczy pod choinke;p;p:cool:

Hej ania to widze poszalas i zakupki udane fajnie :-):-):-)
ja wczoraj na alegro zamowilam wiartarke za 12,90 dla szymka i cos mu jeszcze dokupie malego...
tylko dla mlodej musze cosik poszukac bo nie wiem czy zamowie jej ta lalke za 120 zeta troche mi tyle kasy szkoda na jedna rzecz a w styczniu ma jeszcze urodziny to tez cos musze wymyslec heh...zobaczymy jak to bedzie z kasa....

a gdzie nasza katgen sie podziewa caly wek jej nie ma...
:crazy:

reklama
Do góry