reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
co tu dzis tak pusto??:szok:
gdzie sie podziewacie?
my wrocilismy z przedszkola,paczuszka ok pojemy slodkosci troszke hihi:-D:-D
ciekawe jak u niuski chrzciny i czy torcik smakowal hih...:-):-)
spadam bo i tak pusto...:tak::tak:

kazdy zajety a przed swietami to pewnie pustki tu bede ze hoho:-D
a ja dzisiaj zrobilam sernik, jakos nie przepadam za nim i ta moja alergia ale jak robie akurat ten "kudlaty" to zawsze zjem,
w cukierniach jako krolewski chodzi:-)

Cześć dziewczyny. mam nadzieje że chociaż trochę o mnie myślicie. ostatnio mam taki młyn że nie wiem gdzie ręce włożyć. W pracy ciągnę na trzy etaty:eek::eek: sezon chorobowy a poza tym duzo zmian w związku z nową panią dyrektor więc wszystkie zastępstwa spadają na mnie. z jednej strony bardzo się cieszę bo to dodatkowa kasa ( w ciągu dwóch tygodni zrobiłam 28 nadgodzin) a z drugiej strony brak mi czasu na cokolwiek poza tym studia co tydzień, dwa kolokwia za mną z jednego 5 a wynik drygiego będę znała za tydzień (tak się chwalę:-p) więc same rozumiecie kocioł totalny.
Chłopaki rosną zdrowo i.... szybko. Cypol ma 8 zebów i wszędzie łazi (raczkuje) za kacperkiem, Kacperek od niego ucieka, mały ryczy i tak w kółko, czasem dochodzi między nimi do małej bójki, Cypek bije na oślep jak Kacper mu czegoś nie chce dać a Kacperek mu oddaje no bo niby czemu nie?!:happy::confused2: argument o tym że jest straszy do niego nie przemawia. Poza tym Cypuś chodzi ale tylko jak się czegoś trzyma ale za to zaczął świadomie mówić mama. Czyli u nas zaczęło się zycie z dwoma chłopakmi po jednym dachem, cud m iód i orzeszki. pozdrawiam was wszystkie. bardzo tęknię buziaczkuje

czesc jezyk
oj milo cie widziec-czytac:-):-)
kociol niezly wspolczuje ale powiem ze chyba kazda z nas ma taki bo jak widac za czesto i duzo nie piszemy;-)
no no chlopaki rosna dobrze ze zdrowo itp.

witam wieczornie:-)
boze jak ja sie ciesze ze dawid juz spi:tak:boze co za dzien:wściekła/y:
dzis wyjatkowo napsocil ze mialam juz dosc
najpierw jak wieszalam pranie dorwal sie do pudelka w ktorym jest proszek do prania dobrze ze zauwaylam w pore bo by mi rozsypal a raczej na siebie potem wlazl mi za wc bo tam stoja butelki znaczy sie chemia no i niemam pojecia jak on to zrobil bo tam mala szpara jest i tak utkwil ze nie moglam go wyjac,zatrzymal sie w ramionach,masakra jakas,no i na dodatek dopadl sie do polki na kolkach przewalil ja a tam mialam kosmetyki wszytsko a podlodze a patyczki to mi jadl nienadarzalam zabierac...boze co za urwis
no ale to nie koniec ale tym to sie juz przerazilam,ze nie moglam przestac o tym myslec pozniej,pierwszy raz i mam nadzieje ze osttani zaksztusil mi sie,ze niewiedzialam co robic,dobrze ze moj byl w domu bo bym chyba zwariowala(lzy)a on biedny potem plakal przestraszyl sie....ato moja wina bo jak raz dalam mu herbatnika to bez problemu jadl a dzis:szok:poprostu sie bardzo przestraszylam i napewno juz tego nie dostanie a ja mam teraz stracha zeby cokolwiek innego mu dac z nowosci....
no i bardzo marudny jest dlatego bardzo sie ciesze ze ten dzien sie juz konczy mam nadzieje tylko ze jutro bedzie lepszy.

jezyk pewnie ze myslimy o tobie,ty to dopiero masz kociol,
madzia osz ty dawaj cos slodkiego z hanuli paczuszki:-D:-D
obejrze jakis filmik i spadam spac:laugh2:
dobranoc

Witaj Jezyk rzeczywiscie masz wesolo :)
Marzenka Ty tez dzisiaj fajnie mialas.powiem Ci tylko na "pocieszenie" ze bedzie tylko ... gorzej :)ja ostatnio wpadlam na pomysl zeby meble przykleic do sufitu zeby mlody nie dosiegal :)

Dziewczyny dzieki!zanioslam do tego kolo optyka i cukierni i zaplacilam 15 zl.do odbioru mam za tydzien.i sa tylko do swiat bo potem sie wynosza :(

reklama
Dzien doberek dzien jak codzien....:tak:
marzenka to mialas wesolo heeh ale jak to powiedziala blondi bedzie tylko lepiej hiih w sensie gorzej :-D:-D:-D
my pozniej wypuszczamy sie do miasta,hanka podlapala jakis katar wrr...zaczyna sie...
a tak nic nowego...:no:

co z kaska nic sie nie odzywa od kilku dni...

Do góry