przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
aska kolo tej piekarni coa ja ostanio wyczialysmy w tych balaszakach kolo orbi;]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

sezon chorobowy a poza tym duzo zmian w związku z nową panią dyrektor więc wszystkie zastępstwa spadają na mnie. z jednej strony bardzo się cieszę bo to dodatkowa kasa ( w ciągu dwóch tygodni zrobiłam 28 nadgodzin) a z drugiej strony brak mi czasu na cokolwiek poza tym studia co tydzień, dwa kolokwia za mną z jednego 5 a wynik drygiego będę znała za tydzień (tak się chwalę
) więc same rozumiecie kocioł totalny.
argument o tym że jest straszy do niego nie przemawia. Poza tym Cypuś chodzi ale tylko jak się czegoś trzyma ale za to zaczął świadomie mówić mama. Czyli u nas zaczęło się zycie z dwoma chłopakmi po jednym dachem, cud m iód i orzeszki. pozdrawiam was wszystkie. bardzo tęknię buziaczkuje
boze co za dzien
poprostu sie bardzo przestraszylam i napewno juz tego nie dostanie a ja mam teraz stracha zeby cokolwiek innego mu dac z nowosci....