reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Moja teściowa znowu smrodzi w kuchni tzn gotuje jakieś kości i nerki (chyba z dinozaurów, bo śmierdzi tak, że szok). Jak na ironię moja Oliwka cały czas do niej lata i zawiewa mi tymi "przysmakami". Masakra.
Blond wrzuć przepis na przepisy;-)

reklama
Hejka Asienka ale sie usmiałam hahahahah
Moja teściowa znowu smrodzi w kuchni tzn gotuje jakieś kości i nerki (chyba z dinozaurów, bo śmierdzi tak, że szok). Jak na ironię moja Oliwka cały czas do niej lata i zawiewa mi tymi "przysmakami". Masakra.
Blond wrzuć przepis na przepisy;-)

Lili- bidulki Wy to sie macie.Zdrówka dla Ali
Anie widze sie zgadały na ogórkową hehhe U nas niestety tylko ja lubie wiec praktycznie nie gotuje.

Blond ja tez prosze o przepis na zupe.A jakie kiełki siejesz pszenicy??
U nas piekna pogoda tak ciepło super.
W dzien troszke wieje ale ostatnio na spacer chodzimy wieczorami wczoraj bylismy po 6 wieczorem zero wiatru no i na ogrzewaniu oszczednosc jaka :D

lili trzymam kciuki zeby Ala szybko wyzdrowiala i zeby okazalo sie ze wszystko ok
befatko czesc kobito rzadko tu zagladasz ostatnio:-( u nas tez dzisiaj cieplo 10stop na moim termometrze

Befatka, Ciasteczko, dzięki!;-)
Dziewczyny czy Wam chodzi o te zupy- mrożonki z serii "Mroźna kraina". Bo ja właśnie w tej chwili taką gotuję, kalafiorową, kupioną w biedronce. pierwszy raz ją robię, a widzę na opakowaniu że jest jeszcze ogórkowa, i pomyślałam że następnym razem ją kupię, tylko zastanawiałam się czy dobra. No i wchodzę tutaj, a tu dyskusja na temat zup, i już wiem że ogórkowa dobra:-D Haha, a swoją drogą, nieźle się z tymi zupami zgrałyśmy:tak::-D

lili wiesz co no dzisiaj dzien ogorkowej i kalafiorowej:-D
ale nie wiem czy akurat o te mrozone chodzi wiem ze sa w biedronce takie w woreczku foliowym juz gotowe tylko podgrzac chyba o te chodzilo ani i blond...
a ty jak sie czujesz dajsz sobie rade? wiem ze co nas nie zabije to nas wzmocni ale czasem czlowiek ma dosyc i najchetniej wysiadlby z tej kolejki
musiy sie jakos spotkac:tak: i pogadac przy kawie:-)

reklama
Witam

Jakie tu pustki.
My siedzimy w domku, ja nadal kiepsko się czuje tzn w sumie to nie wymiotuje, ale kręci mi się w głowie. Miłoszek za to bardzo dobrze, nie wymiotuje, biegunka mu przeszła, jest żywy i chce się bawić, więc z nim o niebo lepiej. M teraz zupę mi gotuje, tak tu o ogórkowej pisałyście, że miałam mega ochotę, a że sama nie jestem w stanie zrobić, to M próbuje - pierwszy raz więc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Lili- biedna ta Twoja Alusia, mam nadzieję ze jednak to nie refluks, trzymam za nią kciuki:-)

Do góry