reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny ale cieplo na dowrze 20stop:tak::-):-)
madzia jest takie urzadzenie do ustawiania anteny, my kupowalismy mojemu tacie na allegro bo tez za granica ciezko ustawic,
poszukaj kupicie i ustawicie sobie:tak:
musze doczytac co wy tam naskrobalyscie wczoraj
a tak na robale tez dobre sa pestki dyni zeby jesc przez jakis czas po lyzce dziennie

reklama
hello:-)
dziewczyny poradzcie mi,bo juz prawie mija 2 tygodnie odkad wypelnilam kwestionariusz w pracy i miala do mnie dzwonic kiedy mam przyjsc po kase a tu cisza.niewiem co zrobic dzwonic czy nie bo wprawdzie sie nie okreslila w jakim czasie to nastapi no ale z kurde ile ja moge czekac!!!!!!!

ciasteczko cos czytalam o tym urzadzeniu chyba chodzi o miernik :tak:
narazie poczekamy moze ktos nam ustawi ze znajomych...
sasiad ma wyzej polsat i tez ustawial chyba ze 3 dni ale udalo sie....

marzenka wiec moze idz do tej piekarni i zapytaj,powiedz ze potrzebujesz juz kase i tyle..skoro babka sie nie odzywa ja bym sie tam przeszla :tak:

nie chce nic krakac ale moze nie ma zamiaru ci wyplacic...
teraz z ludzmi to roznie bywa, ja na twoim miejscu bym zadzwonila, w morde przez telefon nie da a spytac masz prawo, twoje ciezko zarobione pieniadze

rany robia dach i napierniczaja czyms tam:eek:

milego dnia laski i oby juz cieplego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry