reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć wam...a ja śniadanko wcinam, wy już pewnie po:-) co dzień z łóżka wstaje koło 9 ja taki śpioch jestem:-) wczoraj oglądaliśmy do póżna film " Egzorcyzmy...." wcale nie taki fajowy jak zapowiadali, kurde kilka dni nam się ściągał bo w tv jeszcze nie było ale oboje stwierdziliśmy że przereklamowany dosłownie:wściekła/y: nawet tam nie było odprawianych egzorcyzmów:no: troche nudny:sorry2:
Larvunia ja nie oglądam w tv horrorów bo prawie wszystkie co puszczają to oglądaliśmy, powtarzają...my lubimy się w horrorach więc ściągamy nowości:tak:

magdamir obyście szybko ustawili te antene, jednak co polskie to nasze:-)
marzenka to dziś zaszalejesz:-)
a u nas pogoda nie teges co chwile pada wrr... a ja musze do sklepu i czekam aż przestanie padać...

Ostatnia edycja:
hejka
Ja zdycham zatoki,okropny katar+gardło.Młoda smarcze od poniedziałku juz było lepiej ale znowu gile do pasa.
Kurde Jacek zawsze jakies ciulstwo z pracy przyniesie i nas pozaraza wrrrr........
A jeszcze poszłam avon zapłacic i niezdązyłam bo zgubiłam rachunek fuck fuck fuck
Miłego dnia ja ide zdychac dalej

chomiki fajowe rtylko Asia mi mowila wczoraj ze one takie male ze nie pwoinny byc w tej klatce bo sie przez prety przecisna...
eeee?? do mnie mowisz?? :-)
kochana pan w zoologicznym sam mi doradzal klatki... no i ogolnie one przez prety nie przelaza, tylko od strony zamkniecia, jak sie naciagnie w dól haczyk to sie naciaga szparka z tych pretow i ona tedy uceikala, ale juz spinaczami pozamykalam droge ucieczki ;-)
nio... ja za nia dalam te klatke jakos chyba 55 zl a na allegro widze ta sama klatka za 35 zl :dry: przeplacialm :dry: no ale nic tak to juz bywa.
pozniej wam pokaze foto jak w klatce biegaja bo teraz spia ciagle ;-)

befatka ZDROWKA!

Ostatnia edycja:
eeee?? do mnie mowisz?? :-)
kochana pan w zoologicznym sam mi doradzal klatki... no i ogolnie one przez prety nie przelaza, tylko od strony zamkniecia, jak sie naciagnie w dól haczyk to sie naciaga szparka z tych pretow i ona tedy uceikala, ale juz spinaczami pozamykalam droge ucieczki ;-)
nio... ja za nia dalam te klatke jakos chyba 55 zl a na allegro widze ta sama klatka za 35 zl :dry: przeplacialm :dry: no ale nic tak to juz bywa.
pozniej wam pokaze foto jak w klatce biegaja bo teraz spia ciagle ;-)

befatka ZDROWKA!
no dobra dobra to pozakrecaj dobrze im te drzwiczki;p

reklama
Hejj:) JA znów na chwilkę tylko wpadam:sorry2:, coś mi brakuje ostatnio czasu na siedzenie przy kompie. A więc pochwalę się, że miałam wczoraj pierwszą jazdę:tak: No i myślałam że najpierw będę po jakimś placyku powolutku się kręcić itp, a tu....4 wioski przejechałam i pół Gorzowa, łącznie z rondami, tramwajami, czerwonymi światłami i innymi atrakcjami :szok::-D Nie spodziewałam się że tak szybko mnie puści na "głęboką wodę". No ale dałam radę:tak:instruktor świetny, dobrze uczy:tak:jutro powtórka z rozrywki. A, i chyba do tych powolnych "elek" raczej nie będe należeć:sorry2:, bo wczoraj po mieście zamiast 50-tką, to 60-tka jechałam:zawstydzona/y:, i co zwolniłam, to zaraz znowu do 60 dociągałam, nie wiem czemu, jakoś wyczucia mi chyba brakuje:zawstydzona/y::-D
A za chwilę wychodzimy z moją Oleńką do przedszkola na pierwsze spotkanie integracyjne (dyrektorka zorganizowała takie coś żeby dzieci mogły się zapoznać ze sobą i z przedszkolem:-)). Ola tak się cieszy i przeżywa:-D:-D:-D
No nic , lecę więc.
Wszystkim chorowitkom życzę duuużo zdróffka!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry