przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
no widzisz marzenka dobrze ze zadzwonilas 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet tam nie było odprawianych egzorcyzmów
troche nudny

eeee?? do mnie mowisz?? :-)chomiki fajowe rtylko Asia mi mowila wczoraj ze one takie male ze nie pwoinny byc w tej klatce bo sie przez prety przecisna...
przeplacialm
no ale nic tak to juz bywa. no dobra dobra to pozakrecaj dobrze im te drzwiczki;peeee?? do mnie mowisz?? :-)
kochana pan w zoologicznym sam mi doradzal klatki... no i ogolnie one przez prety nie przelaza, tylko od strony zamkniecia, jak sie naciagnie w dól haczyk to sie naciaga szparka z tych pretow i ona tedy uceikala, ale juz spinaczami pozamykalam droge ucieczki ;-)
nio... ja za nia dalam te klatke jakos chyba 55 zl a na allegro widze ta sama klatka za 35 zlprzeplacialm
no ale nic tak to juz bywa.
pozniej wam pokaze foto jak w klatce biegaja bo teraz spia ciagle ;-)
befatka ZDROWKA!
, coś mi brakuje ostatnio czasu na siedzenie przy kompie. A więc pochwalę się, że miałam wczoraj pierwszą jazdę
No i myślałam że najpierw będę po jakimś placyku powolutku się kręcić itp, a tu....4 wioski przejechałam i pół Gorzowa, łącznie z rondami, tramwajami, czerwonymi światłami i innymi atrakcjami 
Nie spodziewałam się że tak szybko mnie puści na "głęboką wodę". No ale dałam radę
instruktor świetny, dobrze uczy
jutro powtórka z rozrywki. A, i chyba do tych powolnych "elek" raczej nie będe należeć
, bo wczoraj po mieście zamiast 50-tką, to 60-tka jechałam
, i co zwolniłam, to zaraz znowu do 60 dociągałam, nie wiem czemu, jakoś wyczucia mi chyba brakuje