reklama
Doberek larvunia mnie przescignelas postem haha :-):-)
my juz wstali i mlody dzis tez jakos szybko..
za godzine ma przyjsc jakis fachowiec ze spoldzielni naprawic kran w lazience bo cieknie nam woda,ciekawe jak sie dogadamy

nowy tv dziala ok,tylko polsat znow nam zniknal

i nie mozemy znow go ustawic od wczoraj 
cholera jasna !!!...
my juz wstali i mlody dzis tez jakos szybko..
za godzine ma przyjsc jakis fachowiec ze spoldzielni naprawic kran w lazience bo cieknie nam woda,ciekawe jak sie dogadamy

nowy tv dziala ok,tylko polsat znow nam zniknal

i nie mozemy znow go ustawic od wczoraj 
cholera jasna !!!...
C
ciasteczko
Gość
czesc laski
ale pogoda, dobrze ze chociaz nie pada ale pewnie to kwestia czasu,
madzia to sie pewnie na wkurzalas na pewno uda wam sie ustawic
ale pogoda, dobrze ze chociaz nie pada ale pewnie to kwestia czasu,
madzia to sie pewnie na wkurzalas na pewno uda wam sie ustawic
I ja sie witam!
normalnie poczatek dnia jest tak samo tragiczny jak noc!
w nocy dostalam takiego kataru ze szok do tego gardlo mnie tak boli ze nie mam sily mowic i jesc!!!
nie moglam spac bo przez nos zatkany musialam oddychac buzia a gardlo boli jak cholera!
do tego pojawil sie kaszel! boje sie ze zaraze Julke mocniej bo katarek juz jej przeszedl! zdziwilo mnie to bo zawsze dobre 7 dni go miala a tu 3 dzien i cisza... tak delikatnie furczy ale juz ja nie meczy w ogole!
mi sie nic nie chce jestem jakas obolała i oslabiona!
oby szybko przeszlo!!!
ps co do wczoraj jak mi mama wziela Julke na spacer to powiem tyle! wytrzymalam bez niej 10 minut! zaraz potem szybko sie ubralam odnalazlam mame i poszlam z nia na spacer! Julcia slodko spala tylko ogrom muszek byl! mnie tak te skubance male pogryzly!!! a do Julki nawet przez moskitiere sie dostawaly!!!
normalnie poczatek dnia jest tak samo tragiczny jak noc!
w nocy dostalam takiego kataru ze szok do tego gardlo mnie tak boli ze nie mam sily mowic i jesc!!!
nie moglam spac bo przez nos zatkany musialam oddychac buzia a gardlo boli jak cholera!
do tego pojawil sie kaszel! boje sie ze zaraze Julke mocniej bo katarek juz jej przeszedl! zdziwilo mnie to bo zawsze dobre 7 dni go miala a tu 3 dzien i cisza... tak delikatnie furczy ale juz ja nie meczy w ogole!
mi sie nic nie chce jestem jakas obolała i oslabiona!
oby szybko przeszlo!!!
ps co do wczoraj jak mi mama wziela Julke na spacer to powiem tyle! wytrzymalam bez niej 10 minut! zaraz potem szybko sie ubralam odnalazlam mame i poszlam z nia na spacer! Julcia slodko spala tylko ogrom muszek byl! mnie tak te skubance male pogryzly!!! a do Julki nawet przez moskitiere sie dostawaly!!!
no bylo juz 2 robolow wymienili rure i poszli szybko poszlo 

a ja siedze zazeram czekolade i mysle o tym cholernym polsacie jak ten sygnal zlapac...
daffi zamiast odpoczac sama w samotnosci hehe ale sie nie dziwie ja tez tak mialam jak ktos wychodzil z szymkiem to ja tez latalam ciagle do okna i wygladalam czy wracaja juz heh

a ja siedze zazeram czekolade i mysle o tym cholernym polsacie jak ten sygnal zlapac...
daffi zamiast odpoczac sama w samotnosci hehe ale sie nie dziwie ja tez tak mialam jak ktos wychodzil z szymkiem to ja tez latalam ciagle do okna i wygladalam czy wracaja juz heh

daffi zamiast odpoczac sama w samotnosci hehe ale sie nie dziwie ja tez tak mialam jak ktos wychodzil z szymkiem to ja tez latalam ciagle do okna i wygladalam czy wracaja juz heh [/B]![]()
to wszystko przez to ze ja poprostu z nia jestem 24 godziny na dobe od urodzenia.. jedynie co to zostawialam ja na max godzinke jak jechalam z mezem zakupy zrobic i to wszystko! jestesmy nierrozlaczne i dlatego tak mi jej brakuje!
ja bym wolala zeby ktos mnie odciazyl w domu i sie nia zajmowal a ja wtedy bym odpoczywala... ale jak ktos ja zabiera mi z oczu to jednak mi jest ciezko bo jej to wisi!
Ostatnia edycja:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Bry dzień;-)Sama dziś jestem z małą do jutra:-( ktoś mnie odwiedzi?:-(
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
helo
ja juz na nogach od 3,30 i w robocie od 6
Amelka sie obudzila a potem sobie cos wkrecila ze cos jest w pokoju i sie przestraszyla wyla jak szalona i serduszko jej walilo na maskra musialam zapalic swiatlo i pokaac jej ze nic tam nie ma ale ta siepotem rozbudzila i potem pic jesc siku i tak w kolo dopoki nie poszlam po 5 dp pracy... potem chyba poszla spac z Pawłem ehhh
ja juz na nogach od 3,30 i w robocie od 6
Amelka sie obudzila a potem sobie cos wkrecila ze cos jest w pokoju i sie przestraszyla wyla jak szalona i serduszko jej walilo na maskra musialam zapalic swiatlo i pokaac jej ze nic tam nie ma ale ta siepotem rozbudzila i potem pic jesc siku i tak w kolo dopoki nie poszlam po 5 dp pracy... potem chyba poszla spac z Pawłem ehhh
reklama
C
ciasteczko
Gość
to fajnie katgen ze u was lepiej,
ale tu pustki pewnie wszystko na dworze
ale tu pustki pewnie wszystko na dworze
Podziel się: