reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Doberek larvunia mnie przescignelas postem haha :-):-)
my juz wstali i mlody dzis tez jakos szybko..
za godzine ma przyjsc jakis fachowiec ze spoldzielni naprawic kran w lazience bo cieknie nam woda,ciekawe jak sie dogadamy :-D:-D
nowy tv dziala ok,tylko polsat znow nam zniknal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie mozemy znow go ustawic od wczoraj :wściekła/y::wściekła/y:cholera jasna !!!...

czesc laski
ale pogoda, dobrze ze chociaz nie pada ale pewnie to kwestia czasu,
madzia to sie pewnie na wkurzalas na pewno uda wam sie ustawic

I ja sie witam!
normalnie poczatek dnia jest tak samo tragiczny jak noc!
w nocy dostalam takiego kataru ze szok do tego gardlo mnie tak boli ze nie mam sily mowic i jesc!!!
nie moglam spac bo przez nos zatkany musialam oddychac buzia a gardlo boli jak cholera!
do tego pojawil sie kaszel! boje sie ze zaraze Julke mocniej bo katarek juz jej przeszedl! zdziwilo mnie to bo zawsze dobre 7 dni go miala a tu 3 dzien i cisza... tak delikatnie furczy ale juz ja nie meczy w ogole!
mi sie nic nie chce jestem jakas obolała i oslabiona!
oby szybko przeszlo!!!

ps co do wczoraj jak mi mama wziela Julke na spacer to powiem tyle! wytrzymalam bez niej 10 minut! zaraz potem szybko sie ubralam odnalazlam mame i poszlam z nia na spacer! Julcia slodko spala tylko ogrom muszek byl! mnie tak te skubance male pogryzly!!! a do Julki nawet przez moskitiere sie dostawaly!!!

no bylo juz 2 robolow wymienili rure i poszli szybko poszlo :tak::tak:
a ja siedze zazeram czekolade i mysle o tym cholernym polsacie jak ten sygnal zlapac...

daffi zamiast odpoczac sama w samotnosci hehe ale sie nie dziwie ja tez tak mialam jak ktos wychodzil z szymkiem to ja tez latalam ciagle do okna i wygladalam czy wracaja juz heh
:-D:-D

daffi zamiast odpoczac sama w samotnosci hehe ale sie nie dziwie ja tez tak mialam jak ktos wychodzil z szymkiem to ja tez latalam ciagle do okna i wygladalam czy wracaja juz heh [/B]:-D:-D

to wszystko przez to ze ja poprostu z nia jestem 24 godziny na dobe od urodzenia.. jedynie co to zostawialam ja na max godzinke jak jechalam z mezem zakupy zrobic i to wszystko! jestesmy nierrozlaczne i dlatego tak mi jej brakuje!
ja bym wolala zeby ktos mnie odciazyl w domu i sie nia zajmowal a ja wtedy bym odpoczywala... ale jak ktos ja zabiera mi z oczu to jednak mi jest ciezko bo jej to wisi!

Ostatnia edycja:
helo
ja juz na nogach od 3,30 i w robocie od 6
Amelka sie obudzila a potem sobie cos wkrecila ze cos jest w pokoju i sie przestraszyla wyla jak szalona i serduszko jej walilo na maskra musialam zapalic swiatlo i pokaac jej ze nic tam nie ma ale ta siepotem rozbudzila i potem pic jesc siku i tak w kolo dopoki nie poszlam po 5 dp pracy... potem chyba poszla spac z Pawłem ehhh

reklama
Do góry